Jag skriver uselt när jag är lycklig

Listan om idag:

♀ Mjölken var slut imorse vilket resulterade i att jag fick en frukost utan te. Aldrig igen.

♀ Poliser var på skolan på grund av hot om skottlossning. Att folk aldrig kan lära sig hur man beter sig.

♀ Jag, Cassandra, Jessica och Mathias åt plocksallad på pendeln för att sedan göra en dold observation på Drottninggatan.

♀ Fröken fräken tog sig till Eriksdalsbadet och simmade 65 längder! Inte sista gången jag syns i baddräkt där inte.

♀ Hejdade mig från att köpa sushi vid Skanstull eftersom jag MÅSTE spara pengar. Åkte en hållplats och köpte på Gullmars istället. Mums.

♀ Det slog mig att mitt hår doftar godare än vanligt (köpte nytt schampo idag kanske kan vara det?) och att jag fanimej älskar Stockholm.


Om ni bara visste hur många gånger jag stirrat på tomma dokumenten den senaste tiden. Hur många gånger jag skrivit här för att sedan sucka och radera varje liten bokstav. Saker och ting börjar sakta men säkert att ordna upp sig i mitt liv. Visserligen räcker inte mina pengar till och ibland är jag givetvis på dåligt humör men överlag känns det som att jag har mitt liv lite mer under kontroll än förut. Jag skriver listor, tränar, äter bra mat, jobbar, pluggar och har fjärilar i magen. En kan inte begära mycket mer. Det enda dåliga är att jag som bekant sällan skriver något vackert när jag mår bra. Ska därför ge mig på ett försök att konstruera något klyschigt fint när det här inlägget skrivits klart. Om inte för er så för mig.

Puss och kram, ta hand om er!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229