Trevliga människor, alkohol och lite sömn! Så sammanfattar jag studentkryssningen! Det fanns några sömntimmar att ta igen efteråt men de va de värt för jisses vad roligt jag haft! Bjuder på några bilder från båten!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hemma från ett kvällspass på jobbet och jag har skuttat ner i soffan för lite film innan sängen kallar! Tidigare idag har jag hunnit med en skön sovmorgon, sedan en tur till skolan för att skriva ett matteprov och sist men inte minst städning utav min pärla till bil! Nu är det bara att ladda om för denna jobbhelg som jag har framför mig!


Likes

Comments

Då va de onsdag och snart dags för helg igen, en jobbhelg för min del.
Inte bloggat på några dagar då jag haft annat för mig och glömt bort bloggen helt. I fredags kväll blev det en myskväll med brudarna uppe i Sälen där vi började med lite käk på O'Learys och sedan var det dags för bio. Fifty Shades Of Grey var en riktig höjdarfilm måste jag säga! Helgen spenderade jag sedan hos hjärtat med skoteråkning och massa mys, En härlig helg alltså!

Sitter just nu i soffan och kikar på invigningen för VM i Falun. Hade varit kul att åka dit och kika någon dag men de får nog bli på tv:n istället.

Ha en fortsatt bra onsdag allihop!

Likes

Comments

Vilken härlig dag jag har haft idag! Klockan ringde 9 och jag drog på mig springdojjorna för en tur med den fyrbenta i strålande sol. Njöt sedan av en god frukost. Vid lunch stod Thai på schemat tillsammans med mitt underbara gäng för att fira Klaras födelsedag!
Solen har visat sig från sin bästa sida idag och vårkänslorna börjar smyga sig fram!
Nu väntar jag på att hjärtat ska komma med bussen och en myskväll väntar!

Likes

Comments

Äntligen har jag landat i soffan! Varit på gymmet nu ikväll där jag startade igång med en halvtimme på crosstrainern följt utav ett bröst- triceps- och magpass. Det är alltid lika härligt att svettas!
Nu inväntar jag Biggest Loser som börjar klockan 9 innan jag dyker ner i sängen och säger godnatt!

Likes

Comments

Ett försök till att blogga får det bli!
En lugn tisdag i skolan är över och nu står det pluggkväll på schemat! ✏️

Likes

Comments