Igår var det en lång dag i skolan. Avslutades med en kvällsfika med Thyni, super mysigt!

Idag står det läsning på schemat och jobb ikväll.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Haft några toppen dagar i Barcelona. Behövde verkligen få slappna av lite och få lite lugn och ro. Även samlat på mig en massa energi till termin 5 som socionomstudent som börjar på tisdag. Bara 3 terminer kvar nu haha.

Likes

Comments

Hallooj!!! Sitter just nu på Arlanda och väntar på flyget till Barcelona. Ska bli så skönt att komma iväg en sväng och med min bästavän gör det ännu bättre!

Likes

Comments

Ledig måndag, sitter i bilen hem från västerby med mormor, mamma, lillebror och hans kompis då vi har plockat en del hallon på förmiddagen. Nu är den stora frågan hur det ska få plats i lilla frysen i läggan haha...
Var iallafall super mysigt och stoora fina hallon!!

Likes

Comments

Älskar detta fynd vi gjorde till lägenheten! Och sen så älskaar jag verkligen ljus och inredningssaker i silver också så kunde ju inte bli bättre!!

Likes

Comments

Godmorgon fredag och ledigt! Ska snart bege mig till mormor och gammelfarmor för lite fikamys! Sen får vi helt enkelt se vad denna fredag har att bjuda på! En nykter utekväll eller bara hemmahäng, återstår att se!

Likes

Comments

En ny uppstart av bloggen kör vi! Tänkte faktiskt börja med att drömma mig tillbaka till Lysekil med Filip för några veckor sedan 😍😍 Annars så är det sängen och nån dags ledigt som väntar godnatt eller godmorgon, mycket oklart jag säger godnatt iallafall!

Likes

Comments