Jag tänker inte vara med på bild än ;)


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ikväll blir det fest ;)

Likes

Comments

Då var arbetsdagen slut, här är bilder på ett par naglar jag gjorde... Jag är för dålig på att ta kort annars ^.^

Likes

Comments

Bästa appen om du vill gå ner i vikt :)
Man ställer in hur mkt man vill gå ner per vecka.

Likes

Comments

Jag måste ta tag i mitt liv nu och sluta äta skräpmat! Jag lovar, jag är världens onyttigaste. Men nu, från och med 11.10 så ska jag hålla mig ifrån skit.

Och istället för morgonrocken ska träningskkläderna på varje dag ;)Likes

Comments

Jag älskar verkligen Louis Vuitton! <3 Dock har jag bara två väskor. Speedy och neverfull.
Mitt nästa köp kommer nog att vara en keepall :* Stora och bra när man ska iväg! Så de ska jag spara till. :)Det absolut bästa med väskorna är att dom bara blir snyggare med åren! Får sån sjukt fin färg! <3 
Love Love LOVE!

Likes

Comments

När man är nagelteknolog behöver man ofta inspiration, då brukar jag googla massa på bilder. Här hittade jag lite snygga naglar, coola va?
 

Likes

Comments

Just nu sitter jag och äter frukost, det är inte så vanligt faktiskt. Brukar alltid hoppa frukosten och äta senare på dagen... men ibland så :) Har en kund om 1 timme som jag ska fixa naglarna på... så nu ska jag göra mig iordning så man ser vettig ut :) Hörs sen <3

Likes

Comments

Det finns så mycket man kan fixa med sig själv, och jag vill göra 10000 miljoner grejor, men detta är saker jag lovat mig själv att hinna med under sommaren! :)Mamma detta önskar jag mig i födelsedagspresent! Ehh ja, tillbaka till det jag skulle säga... Jag ska tatuera mina ögonbryn för det är så sjuukt snyggt! Och tänk att vakna upp med perfekta ögonbryn varje dag vilken dröm. 


Det här är nått jag också ska göra, ska även utbilda mig i de sen :). 


Åh, vill ha sån här färg i håret! Tänker nog inte bli brunett igen, har aldrig känt mig så tråkig som jag gjorde då! Så nått ljust ska jag ha iaf =)

Likes

Comments

Igår var jag i Växjö och spontan handlade lite, som vanligt! Blir trött på mig själv, men man mår så jäkla bra av det! Så detta är vad jag fick med mig hem, inte så mycket :)

En bok!


 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw