Food & Recipe, Spanien 2017

Så här ser en del av området ut^ Innerestaurang + uteservering i anslutning till poolbaren! Kvällens middag blev champinjonspizza och även en drink efter maten. Nomnomnom.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Spanien 2017

Behöver jag säga mer? BTW - om ni hittar fanta strawberry utomlands så MÅSTE ni prova den! Typ det godaste jag druckit och jag gillar egentligen inte ens fanta...

Likes

Comments

Food & Recipe, Spanien 2017

P I Z Z A L O V E < 3
Oh my gad, alltså har ni käkat pizzor i Spanien? They are delicate. Vi har det så lyxigt där vi bor eftersom vi har en egen restaurang här på området där vi bor som har typ alla pizzasorter man kan tänka sig, + pastarätter, hamburgare, kötträtter, alkohol/drinkar, efterrätter ja you name it. Och allt smakar lite gott som det ser ut!

Eftersom semester är semester så tänker jag unna mig till 100, så om en pizza slinker ner hit eller dit det bryr jag mig faktiskt inte om. Let's eat some more of that.

Likes

Comments

Spanien 2017

GODMORNING PEEPZ!
Vi har verkligen blivit ett gammalt par vi två... Vi lägger oss 21.00 på kvällen och stiger upp 08.30 på morgonen... Så imorse gick jag ner till poolen och bara satt och njöt av ensamheten och softade innan frukost då alla andra på området i stort sett sov.

Nu är frullen käkad och vi ska strax gå ner och sola igen vid poolen och dricka nya favoritdrycken - Fanta strawberry<3

Likes

Comments

Food & Recipe, Spanien 2017

Idag trotsade vi hettan och utforskade Las Palmas - det är så OTROLIGT vackert här. Små butiker, restauranger, plantage och golfbanor överallt. Är helt fascinerad över hur fint det faktiskt är här om jag ska vara ärlig.

Vi lyckades i alla fall leta oss till en affär idag, Hyper Dinos tror jag affären hette? Supermysigt ställe hur som helst, där de hade i princip det nödvändigaste i matväg så vi handlade lite käk att bunkra upp med (+ pringles och coke såklart.) Middagen spenderades på vårt soldäck med carbonara och ett JÄTTEGOTT bröd som heter BIMBO, haha det passar ju mig. En lyckad dag med andra ord.

Likes

Comments