Att vara gravid

Har tänkt rätt mycket på det här med graviditet, hur olika de kan se ut och hur man mår,både fysiskt och psykiskt. Jag måste nog ändå säga att i början av min graviditet trodde jag att jag inte skulle klara av det mentalt. Jag hade ett sjukligt illamående fram till vecka 20 och ville inte göra nått eller umgås med någon. Efter det hade jag nog 8 veckor som jag knappt kände av att jag var gravid, jag körde på som vanligt på jobbet tills jag fick problem med ischias nerven och blev sjukskriven. Jag blev bra efter ca 2 veckor och sedan dess har allt känts bra. Det är så häftigt att ens kvinnas kropp liksom skapar en människa i magen!!

Jag har nog inte trivts jätte bra fysiskt med att vara gravid, jag känner mig lite förhindrad att röra på mig på ett sätt som jag tycker är roligt,däremot har jag nog fått en sundare och mer snäll bild av min egen kropp. Att kroppen faktiskt är helt otrolig som kan skapa ett liv. Det är mitt verktyg och man ska vara snäll mot både kropp och själ.

Vissa kvinnor känner sig jätte kvinnliga i att vara gravid, vissa gör inte det. Jag känner mig ganska kluven, tycker att det är super vackert att vara gravid men klart ibland saknar jag min gamla kropp.
Jag försöker i alla fall njuta sista tiden av att få ha våran son i magen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229