2 års trotts ?

Hallå där!
Jag tror att Colin just nu har sin 2 års trotts, gaaah jag kan bli galen, han gör saker för att testa mig hela tiden. Han matvägrar, säger Nää och stänger igen munnen. Om han inte får som han vill ibland så lägger han sig ner på golvet och grinar.Jag kan bli så irriterad ibland,och allt han behöver göra är att le eller komma och ge mig en kram så går det över.
Men jag känner mig så dålig ibland, jag bara tjatar och tjatar, blir irriterad och säger nej. Jag vill inte vara en sån mamma, men självklart vill jag att Colin ska ha gränser. Det är så svårt ibland. Tycker just nu att det här med maten är jobbigast.Jag jämför hans matvanor med andras och det ska man aldrig göra. Men han äter inte en enda maträtt, typ korvstråganoff med ris eller spagetti och köttfärssås, han äter liksom fiskpinnar, avokado, pasta, broccoli. Och lite annat men allt var för sig.
Har försökt göra smoothie men det går sådär.
Jag antar att alla föräldrar går igenom sånna här perioder.Man är bara så rädd om sina barn och vill att de ska må bra. Så länge han växer och så som han ska.

Tur Tim är hemma nu i alla fall så vi kan hjälpa varandra.

Gillar

Kommentarer

Carolinemartenssons
Carolinemartenssons,
Du är en fantastisk mamma, glöm inte det. Snart är den jobbigare perioden över och då har ni växt alla tre❤️nouw.com/carolinemartenssons
Josefineemma
Josefineemma,
tack carro ❤️ så fint sagt av dig😘nouw.com/josefineemma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229