Veckan som varit

VECKANS MÅENDE
Det har varit bra! Det är så himla skönt att vi äntligen har ledigt tillsammans då vi faktiskt inte är det så ofta nu för tiden. Jag har jobbat så mycket helger den senaste tiden så det här var verkligen välbehövligt. Humöret har därför varit toppen!

VECKANS LÄSKIGASTE
När mamma och jag åkte till Ullared lyssnade vi på P3 Dokumentär och deras avsnitt om Maskeradligan. Jag hade aldrig tidigare hört talas om den rånarligan så det var jättespännande att höra om. Det som var läskigt var hur många personer som blev utsatta när de var på sina arbeten, de var ju så himla mycket kontanter i omlopp på den tiden. Deras första rån var på bokrean då butiken hade en miljon kronor i kontanter, så sjukt!

VECKANS GODASTE MÅLTID
Oj, vilken svår... Grillningen hemma hos mamma och pappa var helt suverän, jag visade ju aldrig någon bild för er men jag berättade väl vad det bestod av? Kött, kyckling, egengjord potatissallad, grönsallad, såser, vitlöksbröd, paj, ost, kex... Ja ni förstår. Middagen jag och Johan åt igår var också magisk!

VECKANS JOBB
Som jag nämnde är det semester vilket betyder inget jobb för någon av oss. Vi har dock fixat lite här hemma plantering av blommor och lite inredningsfix. Men det jobbet är ju bara kul så det kanske inte räknas!

VECKANS KLÄDESPLAGG
I veckan köpte jag äntligen nya BH:ar! Jag har väldigt länge behövt köpa nya men det har alltid funnits annat som blir prioriterat före. De gamla var både för små och fulla med färgfläckar efter renoveringen. Så det var så skönt att få fylla på garderoben med nytt och fräscht!

VECKANS TRÅKIGASTE
Veckans tråkigaste måste vara all väntan... Väntan på grillfesten, väntan på Ullaredsresan och nu väntan på min och Johans resa. Ibland har jag världens sämsta tålamod, speciellt när det gäller resor och roliga fester.

VECKANS LÅT
I onsdags var vi i Västervik för att titta på Huttez när de spelade i Stadsparken. Där spelade de en låt, som de enligt Johan har spelat länge, men som aldrig jag har lagt märke till innan. Good news travels fast hette den och så besviken jag blev när jag insåg att det inte fanns någon bra version av den på Spotify.

VECKANS BÄSTA
Efter spelningen i Västervik följde vi med killarna till Harrys för att äta middag. Det var länge sedan jag och Johan åt middag ute en kväll så det var så mysigt. Vi festade på vitlöksbröd till förrätt och ryggbiff till huvudrätt. Ryggbiffen serverades bland annat med en majscremé som var magisk, så gott!

VECKANS MYSIGASTE
När vi inredde med det jag köpte till sovrummet blev det så jäkla mysigt där inne! Nu har vi sovit i sängkläderna i två dagar och de är så sköna. De är i satin och jag har aldrig tidigare haft sängkläder i det materialet, helt klart ett bra köp! Hädan efter blir det bara sängkläder i satin.

  • Q / A

Gillar

Kommentarer