Våra planer för julen

22 december

Vi ska fira jul med mina föräldrar och min bror Rickard. De åker ju utomlands som jag har nämnt förut så vi firar i förväg. Det väntas plankstek och julklappsspel. Ser så fram emot att visa Johan hur spelet går till. På kvällen kommer även Kurt och Leia hit för semester från husse.

23 december

Åh, uppesittarkväll! Det är dock inte den vanliga med Bingolotto, utan jag har under några års tid kollat på Polarexpressen denna kväll. Anledningen till att det är just den filmen är för att den utspelas kvällen innan jul. Så vi ska kolla på den och mysa med lite godis har jag tänkt.

24 december

Vi börjar dagen hemma där Johan och jag myser med julfrukost och byter lite julklappar. Vid 14-tiden ska vi iväg till hans mormor och morfar där vi ska fira julen med hans släkt. Det ska bli så mysigt!

25 december

Jag gör debut och festar på juldagen för första gången någonsin. Våra vänner i Huttez spelar på Borgen och vi ska självklart dit och dansa. Det är första gången som Huttez spelar själva där så det är verkligen en speciell kväll. Det ska bli så himla kul!

26 december

Det blir antagligen bara slapp hela dagen... Om det finns ork åker vi kanske och spanar in mellandagsrean, om den har öppnat än vill säga!?

  • Jul

Gillar

Kommentarer