Sommar, sommar, sommar

Vad ska du göra på din semester?
Vi har inte spikat något ännu, men vi funderar mycket på alla saker vi vill göra och vilket som ska prioriteras. Vi ska bara njuta av att få tid att vara lediga med varandra.

Ska du åka någonstans?
Vi ska åka upp till Johans mormor och morfars landställe i Jämtland i några dagar och så ska mamma och jag åka till Ullared tillsammans.

Vad vill du verkligen hinna med?
Mycket! De två resorna jag precis nämnde men också lite småutflykter runt om i länet. Sedan vill jag också att vi ska hinna med att bli ordentligt utvilade och redo inför hösten igen.

Vad ser du mest fram emot?
Det planeras en grillfest för familjen. Mamma och pappa har bjudit hem alla syskon med respektive och barn. Vi brukar alltid försöka få till en sådan kväll på somrarna så jag längtar verkligen! Vi ska köra knytis och jag tog på mig uppdraget att göra tårta. Jag har sett en från Marabou som jag vill göra.

Vad kommer du inte att göra?
Bra fråga! Jobba kanske, jag ska nog blocka alla kollegor på Facebook så de inte kan ringa och fråga om jag kan hoppa in något pass ;)

Vad kan gå fel?
Inte så mycket faktiskt, det skulle väl vara vädret på grillfesten kanske. Men annars tror jag inte att några katastrofer kommer ske.

Vad kommer du lägga mest pengar på?
Resor, god mat och shopping tror jag. På semestern får man leva lyxigt!

Vad kommer du köpa inför semestern?
På landstället i Jämtland finns det ingen mottagning på telefonen så jag planerar att köpa lite spel som vi kan roa oss med där ute. Jag tänker mig en vanlig kortlek, Uno och något mer. Har ni något förslag?

Kommer du bli brun?
Nej det kommer jag inte. Jag är ju född rödhårig och har därmed typ inga pigment över huvud taget. Jag har lyckats bli riktigt brun en gång i livet och det var i Grekland som barn.

Vad kommer du att dricka?
Min favoritdricka på sommaren är Fanta Lemon och så nykomlingen Fanta Raspberry, annars dricker jag mycket saft på sommaren också.

Vad kommer du äta?
Grillat i alla möjliga former, jordgubbar i massor och glass. Jag hoppas det blir en lång jordgubbssäsong i år! De två senaste åren har de inte varit så långa faktiskt.

  • Q / A

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,
Jag lever vanliga livet isolerad inomhus. Går ut runt Parkeringen lr Ankdammen nere i Centrum 😊 ha ha ha ha . Brukade gå Getter där nere för inte så länge sen men dom är borta. Ett gethus oxå men det är borta. Fåglar däremot det finns det gott om överallt och Ankor som kvackar och skuttar runt med sina ben.
nouw.com/fobibella
josefineemilia
josefineemilia,
Det är ju skönt att vara hemma också ☺️
nouw.com/josefineemilia
Fobibella
Fobibella,
inte varje dag året runt varje dag.
nouw.com/fobibella
Emma engström,
Vilken otroligt mysig lista fina du, och jag älskar bilderna! Tycker det låter som härliga planer och jag hoppas semestern kommer bli underbar <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom