Planer för semestern

30 juli

Grillkväll hos mamma och pappa! De har bjudit in alla barn med respektive och så kommer även min brors mamma tillsammans med hennes partner. Det ska bli superkul att få ses hela familjen då det händer väldigt sällan med tanke på hur många vi är, så det är alltid någon som är på annat håll. Vi kör på knytis och jag och Johan ska fixa tårta och chokladbollar. Det uppdraget passar oss perfekt!

1 augusti

Mamma och jag drar till Ullared! Den här traditionen tror jag att vi skapade förra året, så den är ganska färsk. Men det blir en dagstripp för mig och mamma med shopping i sikte. Jag har skrivit på min inköpslista sedan i våras så jag har verkligen längtat! Jag ska bland annat kolla efter lite sällskapsspel och ett uppläggningsfat i trä.

6 augusti

Johan och jag åker på semester! Jag har väl säkert nämnt att vi ska åka upp till hans morföräldrars landställe upp i Jämtland och här börjar första etappen på resan. Vi åker inte hela vägen direkt utan stannar i Sundsvall och sover där en natt. Vi har bokat ett fint rum och planen är att hänga på relaxen och äta en god middag antingen på hotellet eller i stan. Är det någon som sitter på ett bra restaurangtips kanske?

7 augusti

Vi åker vidare till Strömsund där stugan ligger. Det ligger mitt ute i ingenstans vilket betyder noll mobilteckning, så vi kommer fördriva dagarna med att upptäcka området och spela spel. Det kommer bli jättemysigt! Vi har inte bestämt hur länge vi stannar, men troligtvis två nätter. Hemresan kör vi direkt utan hotellstopp, det blir en resa på cirka 9 timmar.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer