Min brun utan sol-rutin

Om jag ska vara lite självkär har jag varit väldigt nöjd med min brun utan sol på den senaste tiden, så jag tänkte dela med mig av hur jag gör om det finns någon vilsen själ där ute. Min grund är att alltid vara återfuktad, och då menar jag verkligen alltid. Jag har under hela mitt liv haft problem med torr hud och eksem så just det är jag väldigt noga med. Jag smörjer in, främst mina händer med både Canoderm och Hydrokortison. Den förstnämnda använder jag flera gånger per dag, just för att jag har så känslig hud. Den andra salvan använder jag på partier som är extra känsliga just då. När det kommer till kroppen försöker jag såklart återfukta den så mycket jag bara kan också. Här är jag inte riktigt lika noga, men efter varje dusch använder jag Nivea - Smooth caring body lotion och smörjer in mig med. Jag upplever att på mig funkar det bättre med body butter än med body lotion, så jag försöker att alltid hålla mig till det. Någon gång under dagen brukar jag också spraya på en kroppsolja från Garnier respons.

Dagen innan det är dags att applicera min brun utan sol brukar jag skrubba hela kroppen, och det gör jag med hjälp av en vanlig skrubbhandske och tvål. Jag tar inte i jättehårt utan drar lite lätt över huden, men ändå så jag märker att det händer någonting. Anledningen till att jag inte tar i så hårt som jag kanske borde, är för att det börjar klia så mycket senare. Att någonting kliar på mig brukar leda till att jag kliar tillbaka såklart, och så blir det eksem på det. Så jag fixar det och sedan smörjer jag in mig riktigt ordentligt med min body butter. Till brun utan sol använder jag mig av Cocoa brown by Melissa Carter och en handske från samma märke. Jag tror inte märken på handsken spelar någon roll, men det var den som fanns i affären när jag letade. Vad har ni för knep för att få eran brun utan sol så bra som möjligt?

  • Ytligt

Gillar

Kommentarer

CherryDreams
CherryDreams,
Cocoa brown är super, för det billiga priset den går på, tkr saint topez är ännu bättre dock för den torkar inte direkt så man minskar risken för ränder. Men de är ju myyycket dyrare somsagt.
nouw.com/cherrydreams