Därför älskar jag hösten

Jag har aldrig varit ett stort fan av hösten och jag fortsätter varje år att prata om hur tråkig jag tycker att den här årstiden är. Som att allt den gör är att komma med ett stort mörker som förpestar allting. Egentligen har det alltid varit ett stort mörker i mitt liv oavsett vilken årstid det har varit, men jag kanske har upplevt just hösten som extra mörk för att jag faktiskt har sett det bli mörkare och mörkare ut. Men så insåg jag... Hösten 2017 förändrade mitt liv, för alltid. Det var då jag träffade Johan. Jag träffade han med stort H som jag har väntat på hela livet. Det var när han kom in i mitt liv som mörkret försvann. Det var då som även höstkvällarna kändes ljusare och varmare.

Jag lämnade äntligen mitt rum som jag hade spenderat min tid i. Innan lämnade jag endast rummet för att åka till skolan när min frånvaro-statistik blev för hög. När skoldagen tog slut skyndade jag mig hem för att lägga mig i sängen igen, och när helgen kom och kompisarna frågade om jag ville följa med ut hittade jag på en ursäkt om att jag inte kände mig helt frisk. För det gjorde jag ju faktiskt inte, men kanske inte på det sättet som jag beskrev för dem. Men när Johan frågade mig om vi skulle ses flög jag upp ur sängen för att fixa till mig. Jag gick otåligt fram och tillbaka i väntan på att han skulle komma och hämta upp mig. Jag hade kunnat göra vad som helst, hur länge som helst, bara jag var med honom.

Han vände verkligen allt till det bättre, och det finns ingen i min närhet som kan förneka det. Med Johan är det alltid solsken på min himmel. Skulle det finnas ett regnmoln räcker det med en liten blick från honom och det molnet har försvunnit. Han är min största trygghet i livet och jag ser fram emot att få spendera resten av mina dagar med honom. Hösten gav mig Johan, och därför älskar jag hösten. Jag hoppas att alla ni får chansen att träffa någon som honom. Någon som får allt att kännas bättre, och när det inte känns som att det kan bli bättre så blir det det ändå. Tips: Bli kär.

#nouwautumnchallenge

Gillar

Kommentarer