Dagen innan julafton

Herregud, kan ni förstå att det är julafton imorgon? Tiden går alldeles för fort alltså... Den här dagen har i stort sett bara gått ut på att mysa med varandra och katterna som kom igår kväll. Kurt vill väldigt gärna vara med och ligga bredvid i soffan vilket är supermysigt. Leia är mest för sig själv men kommer fram lite då och då för att titta vad vi gör. Vi var iväg och handlade en sväng förut och under tiden var de så duktiga när de var hemma själva. Vi var lite rädda för att granen skulle ha vält men den står så fint på sin plats, även om herr Kurt är väldigt nyfiken på den och petar lite på grenarna ibland.

Idag blev det faktiskt älg till middag. Jag serverade med ugnsrostade rotfrukter och brunsås vilket passade perfekt. Mamma frågade igår om vi ville ha köttet och det gick ju inte att tacka nej. Jag älskar ju vilt, men har aldrig lagat det så det var spännande. Det blev magiskt gott! Hade kunnat ta flera portioner till om jag inte hade blivit så mätt. Men nu har vi hunnit låta maten smälta och till och med plockat fram lite chips och dipp, så nu är vi redo för att se Fred Claus. Polarexpressen var ju borttagen från Netflix... Kör ni andra Bingolotto ikväll eller vad gör ni?

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,
Godjul ( i efterskott lr vad man ska säga ) på dig Josefineeeemilia. Tack för att du Likear på mina Inlägg inlägg ibland !!! 😊
nouw.com/fobibella