Sommarens vita toppar

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR

4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

Nu när jag har accepterat att årets vinter är över har jag istället börjat spana efter fina sommarkläder. Ja, ni hörde rätt... Inte vår, utan sommarkläder. Personligen är jag inte särskilt förtjust i våren utan hoppar gärna över direkt till sommaren. Jag satt inne på H&M:s sida och klickade runt bland deras linnen och hittade så mycket fint! Alla påminner ju rätt mycket om varandra, men jag tror att ni förstår hur min klädstil ser ut nu. Ser ni något ni tycker om?

Gillar

Kommentarer

Det nya året

En dålig vana som jag kommer att bryta...
I år är året för förändringar för min del. Så har jag ju sagt så många gånger, något ni säkert känner igen er själva i. Men i år måste jag, för det har gått alldeles för långt. I år måste jag bryta min gamla levnadsvanor som innebär godis i mängder, läsk varje dag, ohälsosam mat samt ingen träning. Så i år välkomnar jag den nya hälsosamma Josefine!

En ny färdighet som jag vill lära mig...

Jag skulle vilja hitta mitt sätt att plugga på, såklart för att underlätta för mig själv under den här utbildningen. Jag känner att jag är på god väg. Först för att jag verkligen har hittat rätt utbildning men också för att det inte längre känns jobbigt att spendera tid i skolan utanför de timmar som är schemalagt. Så gällande den här punkten tror jag verkligen på mig själv.

En person som jag vill sträva efter att bli...

Precis som jag skrev på den översta punkten, den nya hälsosamma Josefine! Just nu är jag så långt ifrån det som det bara går. Jag skulle säga att jag har en störd relation till mat, det finns ingenting i den relationen som är frisk. Därför är det så viktigt för mig nu att faktiskt bli den personen som jag så gärna vill bli.

En god handling jag vill göra...

I år vill jag hjälpa en människa i nöd. Som ni vet utbildar jag mig till förskollärare och är där med väldigt svag för barn som av någon anledning inte mår bra. Jag följer en mamma på Instagram vars dotter just nu kämpar mot cancer och det är så tufft att se. Jag skulle vilja skänka pengar till Barncancerfonden, någon som behöver pengar till en behandling... Något i den stilen.

En plats jag skulle vilja besöka...

Åh, jag vill åka till England! Min bästa vän flyttade dit samma år vi tog studenten. Det var 2014, så alltså 6 år sedan, och jag har fortfarande inte varit där och hälsat på... Fy, jag skäms ju när jag säger det. Så att åka dit och besöka henne vill jag verkligen göra!

En bok jag skulle vilja läsa...

Jag har en bok här hemma som jag ännu inte har börjat läsa. Det är Lars Keplers bok Lazarus som jag har längtat efter så länge, men jag har bara inte tagit tag i att läsa än. Jag älskar böckerna som Lars Kepler skriver så jag ser verkligen fram emot att få ägna mig lite tid till den boken.

Ett brev jag skulle vilja skriva...

Oj vad jag satt länge och funderade på den här... Jag skulle vilja skriva och skicka iväg det omöjliga brevet, det som aldrig kommer att komma fram till den jag vill skicka det till. Ni kanske minns att jag har berättat om min vän Hanna. Jag skulle vilja skriva till henne och berätta vilken skillnad hon gjorde i mitt liv, och andras. Jag vill bara att hon ska förstå det. Det kommer ju aldrig att få henne tillbaka men det hade känts bra i hjärtat att hon fick veta.

En ny maträtt som jag skulle vilja testa...

Den är inte ny på det sättet som att jag aldrig har ätit det förut, utan ny på det sättet att jag själv aldrig har lagat det förut. Jag vill testa mig på en riktig söndagsstek, ni vet en sådan som var standard hemma hos mormor och farmor? Fy tusan vad gott! Det är så många år sedan jag åt det.

Något som jag vill bli bättre på...

Att ta vara på tiden jag har. Ofta när jag är ledig finns det så mycket jag vill hinna med att göra, men så blir det ofta att jag fastnar i soffan och knappt får någonting gjort. Jag har ju all tid i världen de dagar jag inte har något schemalagt i skolan så jag måste bli bättre på att ta till vara på den tiden.

Något som jag skulle vilja köpa...

Oj, vi har så mycket på vår lista som vi skulle vilja köpa. Vad ska man prioritera? Först och främst vill vi byta ut nästan alla möbler i vardagsrummet, men också köpa en ny matgrupp till köket. Ska jag vara lite egoistisk och endast tänka på mig själv skulle jag vilja köpa en mjölkskummare. Min kompis Frida har fått in mig på spåret med chailatte, vill så gärna kunna göra det hemma själv!

Gillar

Kommentarer

Jag ska göra en säng av rosor

Hur gör man en helt vanlig fredag till en perfekt fredag? Jo, man heter Darin Zanyar och släpper en ny låt. Kommer alltid vara honom för evigt tacksam för att han började göra låtar på svenska. Så himla fin låt!

Gillar

Kommentarer