iPhone xs

Titta in den här skönheten då, min nya telefon! Efter att ha min telefon har dummat sig ett bra tag tog jag tag i det i helgen och klickade hem en ny. Nu återstår det att lära sig lite nya funktioner, det är alltid lika roligt när man får en ny telefon.

Gillar

Kommentarer

Vi har blivit med katt

Igår åkte vi och hämtade hem våran nya familjemedlem - vår söta Felix. Han började jama konstant igår och har fortsatt under natten och morgonen vilket är hjärtskärande. Men han äter, leker, går på lådan och vill vara med oss så det går bra ändå. Tänk att Johan och jag har skaffat ett husdjur!

  • Felix

Gillar

Kommentarer

De sista bilderna från Blåsjön

Igår kom vi hem från semestern efter att ha suttit i bilen hela dagen. Vi lämnade huset strax efter klockan 6 på morgonen och körde in i våran trädgård vid klockan 19. Vi valde att ta en liten omväg på vägen hem för att få se mer av fjällen så det blev några mil extra men det var det värt. Vi såg så himla fin natur som ni ser på den sista bilden, helt magiskt! Jag önskar så att vi kan åka dit någon vinter så att vi får se det här i vinterskrud, det hade varit så kul. Men nu är vi som sagt hemma och idag har vi bara tagit det lugnt. Skönt!

  • Resor

Gillar

Kommentarer