En liten uppdatering

Hej på er! Uppdateringen på bloggen har verkligen varit dålig nu under sommaren, men det har helt enkelt inte funnits någon lust. Johan och jag har hittat på så mycket roliga grejer som har gjort den här sommaren minnesvärd. Men nu är det tillbaka till vardagen och rutinerna igen... På onsdag startar jag min tredje termin på grundlärarprogrammet. Jag är faktiskt riktigt taggad och ser fram emot att komma igång igen! Förra terminen blev inte så himla bra, så jag ser fram emot att göra bättre ifrån mig nu. Även om jag bara ville gråta när jag såg hur mycket kurslitteraturen den här terminen skulle gå på... Det är inte alltid kul.

Gällande bloggen tänkte jag spendera några dagar åt planering. Jag vill fixa och trixa med designen tills jag är helt nöjd och planera välskrivna inlägg. Vi säger preliminärt att jag är tillbaka den första september. Hoppas ni väntar på mig då!

Gillar

Kommentarer

Dagens äventyr

Idag startade vi dagen i Vadstena, en himla fin sommarstad här i Östergötland. Vi tog en liten rundtur i slottet, det var väldigt stort men tyvärr inte så mycket som var öppet för allmänheten. Men det man fick se var häftigt i alla fall, jag är ju intresserad av kungligheter och slott och så. Efter slottet fortsatte vi vidare till klosterkyrkan, men det skulle precis börja någon gudstjänst så vi gick ut för att inte störa. Vi avslutade Vadstena med att äta gott på en restaurang i närheten.

På väg hem igen fick vi för oss att åka till Västervik då Huttez skulle spela i stadsparken, så det gjorde vi. Blev en himla tur idag men det var supertrevligt att se de spela där, så det var bara kul. Men nu är vi hemma igen och slappar i soffan efter en lång dag, det blir nog ett avsnitt eller två av Prison Break.

Gillar

Kommentarer

Kolmårdsmarken

Idag startade vi dagen med en tur till Kolmården där det var marknad, veteranbilar och musik av Huttez. Marknaden var tyvärr inte mycket att ha, det var mest utställningskök och gamla vaser. Men Huttez var ju bra i alla fall. Vet inte om jag har berättat det för er tidigare men Johan spelade i det bandet fram till i julas och kapellmästaren är hans bästa kompis så det är antagligen det bandet jag har sett överlägset mest gånger i mitt liv. Efter händelserna i Kolmården åkte vi vidare till Johans mormor och morfar där det bjöds på trerätterslunch. Himla lyxigt, men nu är jag så mätt!

Gillar

Kommentarer