World of classics

Då var vi hemkomna från Leif Ivan Karlssons museum World of classics, och det var verkligen så häftigt! Det fanns massa fina bilar såklart, men det som gjorde upplevelsen så bra var miljön runt omkring. På två våningar fanns det bilar och på den tredje våningen var det ett litet café. De hade verkligen tänkt på varenda detalj. Skyltar och tavlor som matchade temat, möbler som såg ut att komma från en Grease-film. Personalen var också hur trevlig som helst, dessutom träffade vi Leif Ivan som även han var supertrevlig och kom fram och presenterade sig. Himla bra dag, rekommenderar er att åka dit!

Gillar

Kommentarer

God morgon från bilen

En bild från gårkvällen när Ida, Hutte, Svenna och Jenny var på besök. Så mysigt!

God morgon från vägen! Jag och Johan är i detta nu på väg till Stockholm för en dag där. Vi ska gå på ett museum som jag inte minns namnet på, men det är Leif Ivan Karlssons så det är massa bilar där. Jag är ju egentligen inte så intresserad så jag vet inte vad jag ska förvänta mig. Men det kommer bli mysigt i alla fall! Vi hörs ikväll med uppdatering och bilder.

Gillar

Kommentarer

En dag i Linköping

Hej på er! Jag har precis slagit mig ned i soffan efter en heldag i Linköping, det började med att vi bara skulle äta lunch men när vi ändå var där kände vi att vi kunde hitta på något. Så vi begav oss mot gamla Linköping och tittade oss omkring lite i de små husen. Tyvärr var mycket stängt konstigt nog så vi var inte där jättelänge. Men vi hann med en tur i Tuff tuff-tåget i alla fall. Efter gamla Linköping åkte vi vidare mot Cloetta för att köpa lite godis och sedan avslutade vi dagen vid Bergs slussar, mysigt! Nu ligger jag som sagt i soffan och är helt slut efter den här dagen, men nu inväntar vi besök så det blir ingen vila än.

Gillar

Kommentarer