Alltså HEJ.
Då känslan av att behöva skriva av sig infinner sig alltmer ofta så tänkte jag att jag drar igång bloggandet igen. Ett rätt gött sätt att kanalisera ut känslor/händelser/betraktelser och annat löst som far runt i huvudet. Jag är transparent och frispråkig av mig och tycker det är skönt att snacka med en vägg, fri för vem som helst att läsa på. Med det sagt så är bloggandet härmed officiellt igång igen.

Det är fredag. Jag slet mig från jobbet för lunch med morsan som varit i stan och hemma hos mormor dukade vi upp take away-sushi på morrans begäran. Min 85-åriga mormor är en cool lady som inte räds att bestämma att vi ska äta sushi trots att hon bara gjort det två gånger i livet (nu en tredje). Hon räds inte heller att hålla koll på sin klan via instagram. Har man tur så bjussar hon på en like. Numera vet man att hon iallafall kollar då hennes namn dyker upp bland de följare som sett upplagda stories. Got ya! Jag har inte vågat ge mig in i wordeud-fejden som pågår i familjen men det är ingen idé för jag vet att hon tar mig där. Hon är cool för att hon har den största iPad jag sett och för att hon kan lite om väldigt mycket. Hon är cool för att hon ifrågasatte inköpet av pensionärstelefonen Doro som gjordes åt henne när hon ville ha en så där som alla andra har, en smartphone. Hon har humor och uppskattar när vi barnbarn bjuder in oss själva på galej, tar över köket, lagar middag ihop och hänger. Hon är cool för hon kan typ alla kortspel. Hon är cool och stark och en av mina största förebilder. Tack morran för dig!

När jag följde mor till tuben så var det en dam som ramlade i dörren in till banken (gissar att någon tryckte på dörrknappen) där låg stackaren i en hög under rullatorn och hade slagit sig rejält. Det blev jag som satt där i ingången med tanten i knät och som fungerande ryggstöd åt henne då hon hade svårt att andas liggandes på rygg, ont i höften och stor bula i pannan. När hon ändå låg där och väntade passade hon på att ta sina bankärenden med banksnubben som kom med filtar. Det är till att vara tidseffektiv. Ambulansen kom och tog över och hon tyckte att jag var en ängel. Ja, jag gillar att hjälpa andra. När jag klev in genom dörren hemma så klev jag sekunden efter det ur mina kläder och i morgonrocken. Det ryktas om risotto till middag och film i sängen hörde jag. Fredag ftw.

Likes

Comments