Så var äntligen det efterlängtade sportlovet här. För en gångs skull stressade jag inte ihjäl mig veckan innan och brakade in i lovet helt slut, utan det känns istället som att jag lärt mig att prioritera återhämtning även under skolveckorna (äntligen!!). Till skillnad från tidigare kommer jag i år bara vara hemma hela lovet och inte åka på någon skidsemester, vilket känns väldigt skönt såhär i efterhand även om jag är avundsjuk på de som befinner sig på någon skidort just nu. Aja, det kommer fler år... Jag behöver istället få gjort en hel del plugg, planerar att övningsköra en del och så vill jag komma igång med träningen igen efter att ha varit sjuk i två veckor. Och så ska jag rida hästarna några dagar också, såklart!

Bilder till bloggen behöver också skaffas fortast möjligt, jag är så dåligt på att fota allt jag gör men det ska jag verkligen ta och bli bättre på. Så länge får inläggen sakna bild, även om det tar emot att publicera dem.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det känns väldigt ovant och lite pirrigt, men väldigt spännande, att äntligen vara med blogg igen. Jag bloggade nämligen till och från mellan att jag var 13 till 15 år och kände nu att det var dags igen. En presentation av mig finns till vänster, i övrigt tänker jag att ni lär känna mig mer allt eftersom. Tanken med bloggen är inte att få den att klättra på topplistor, utan det är bara ett sätt för mig själv att få skriva av mig och dela med mig av mina tankar. Kanske är det någon som hittar hit och tycker det är roligt att läsa och känner igen sig i mina funderingar - självklart skulle det vara roligt också.

Hur som helst, välkomna hit!

Likes

Comments