En dag i livet just nu

Hej igen 🙂
Nu var det ett tag sedan jag skrev nÄgot hÀr. Veckorna susar förbi sÄ snabbt sÄ jag knappt hÀnger med..

Dagarna ser ungefÀr likadana ut, morgontrött bebis som vaknar runt 8.30, ger henne frukost, byter blöja och klÀr pÄ henne.

Ger sedan Kronos (vÄr hund) frukost och under tiden han Àter klÀr jag mig och förhoppningsvis kommer ihÄg att kissa ocksÄ.

GÄr ut till bilen, packar in bebis, vagn och hund och Äker till stallet för utslÀpp av hÀstar. DÀr man ser ut som en galning med barnvagn eller bÀrsele, bÀrandes pÄ höpÄsar och slÀpandes pÄ skottkÀrran och leder hÀstar till höger och vÀnster.

Vissa dagar Àr tuffare Àn andra men jag Àlskar tiden jag fÄr i stallet pÄ morgonen oavsett om jag har en bebis hÀngandes pÄ magen eller inte.
Det Ă€r sĂ„ rofyllt att fodra och slĂ€ppa ut hĂ€starna i deras hagar. đŸ„°

NÀr jag Àr klar i stallet Äker jag hem, gÄr en promenad med Kronos innan det Àr dags för Agnes mat och sovklocka. Och frukost/lunch till mig sjÀlv.
Medans hon sover försöker jag hinna med att stĂ€da och packa grejer eftersom vi flyttar till Örebro nĂ€sta helg. SĂ„ spĂ€nnande!

Sen Àr det samma sak under eftermiddagen, promenad med Kronos igen, Agnes mat och sovklocka och nÄgra lekstunder.
Sen nÀr Corre kommer hem Àter vi innan jag drar till stallet igen, ibland Äker jag sjÀlv men ibland hÀnger hela familjen med beroende pÄ Agnes humör och vad klockan Àr.

Men jag kÀnner hur viktigt det Àr att jag fÄr den dÀr timmen sjÀlv i stallet pÄ kvÀllen. Jag laddar verkligen ny energi och kÀnner mig som en ny mÀnniska nÀr jag Äker dÀrifrÄn.
Även om det bara blir att fixa boxarna, slĂ€ppa in hĂ€starna och borsta pĂ„ dom litegrann.

Sen Ă€r det hem och natta Agnes och mysa framför nĂ„gon bra serie tillsammans med Corre. ❀

Dagarna gÄr verkligen i ett men jag Àlskar det!
Ser fram emot nya rutiner i Örebro och komma igĂ„ng med hĂ€starnas trĂ€ning ordentligt.


Hörs snart igen.

/JđŸŒ»


Gillar

Kommentarer