​Lokal tid 9:13pm

- Josefine D.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Lokal tid 6:33pm

I dag fikk vi endelig somlet oss ned på stranden. Det tok oss noen dager, men gud å fint det var der. Masse liv og mye folk som var ute for å Kite. Cabarete er et populært sted for Kitere og surfere, så jeg tror vi kommer til å prøve ut det mens vi er her nede.

- Josefine D.

  • 261 Lesere

Likes

Comments

Lokal tid 1:18pm


Nå har vi endelig kommet oss frem til Cabarete. Leiligheten er kjempe fin, og ikke minst større enn forventet. Det er to soverom og to bad, noe som er greit når vi er fire jenter som skal bo sammen.

Da vi kom frem fikk jeg møtt Malin og Julie som jeg skal bo med. Veldig hyggelige jenter, og Hilde som var med til New York kjente de allerede fra før da alle er fra Bergen.

Søndag gikk til å komme oss på plass og handle litt småting på et lite supermarked borti gaten.

Bassenget utenfor leiligheten

Da vi sto opp i dag bestemte Hilde og jeg at vi skulle leie en bil slik at vi kunne komme oss inn til Puerto Plata, som ligger 45 minutter unna. Her fikk vi handlet litt diverse til leiligheten og mat for en stund. Det er vel eneste butikken som har det man skal ha utenom solkrem og dopapir.

Folkene som bor her kjører som gærne, det er helt sykt. I tillegg går det kuer, okser og hunder fritt i veikanten, så det er vel bare et mirakel at vi ikke har støtet borti noe i dag.

Planen for i dag er ikke helt klar, men siden vi har bilen frem til onsdag så blir det vel å kjøre litt rundt å titte og bli kjent med plassen.

- Josefine D.

  • 272 Lesere

Likes

Comments

Lokal tid: 5:45 pm

Good morning form the big apple!

Vi landet på JFK her i New York rundt 21.45. Hentet bagasjen, kom oss inn i en taxi og kjørte til leiligheten vi hadde leid på forhånd. Taxi sjåføren vår hadde fortalt oss at leiligheten lå i Harlem, og at området var litt shady. Jeg og Camilla gikk inn for å se på leiligheten i mens Hilde ventet på gaten med taxi sjåføren. Leiligheten lå i 4.etasje, uten heis, ingen sikkerhet i det hele tatt what so ever. Og da vi kom inn var det en stank uten like som slo oss. Leiligheten var helt trashed, råtten og ikke fin i det hele tatt. Det første vi tenkte var at vi ikke kunne bo der. Ikke bare på grunn av utseende, men for vår egen sikkerhet. Derfor fikk vi verdens snilleste taxisjåfør til å kjøre oss til et hotell som ikke var alt for dyrt, men lå sentralt i forhold til subway. Han hjalp oss med å sjekke inn, prutet ned prisen for oss og ordnet alt. Rundt 01:00am var vi fem, ganske slitene jenter skvist inn på et bittelite hotellrom.

Mandag morgen, rundt 07:00am etter noen timer på øyet og innså at jetlagen hadde tatt oss. Vi begynte å å planlegge dagen, og kom oss omsider ut av døra.

Subwayen førte oss til Times Square, og jeg må si det var et prosjekt å komme seg rundt. Det var folk overalt, både turister, lokale innbyggere og utrolig mange disney figurer som hadde superlyst til å ta bilde med deg for å få litt tips å leve av.

Vi tok turen innom noen butikker og kikket, spiste en god lunsj og kikket litt mer. Omsider gikk turen hjemover og tror vi alle sammen var ganske utslitte etter lite søvn og et par timer i en travel by.

I dag har jeg bare ligget på hotellrommet og slappet av. De andre jentene har vært ute i byen på noen av de obligatoriske tingene en bør gjøre i New York. Jeg har blitt syk, så måtte desverre stå over det for denne gang, men håper å bli med i morgen.

- Josefine D.


Likes

Comments

Jeg heter Josefine Bækkelund Dannevig, 19 år og oppvokst i Asker.

Denne bloggen blir i hovedsak å handle om min reise slik at familie og venner får en liten smakebit av hva jeg jeg opplever der nede.

3 Januar setter jeg snuta mot eksotiske Cabarete, som ligger i Den Dominikanske Republikk. Der skal jeg være i tre måneder og ta opp fag. Jeg reiser gjennom Studyaway, en organisasjon som sammarbeider med Sonans. Derfor vil det bli både undervisning og nettkurs, og siden det bare en to fag jeg skal ta, så blir det mer tid til å fokusere på hvert enkelt fag enn om jeg skulle hatt fler.

Nå begynner det virkelig å nærme seg, og allerede 27 Desember legger jeg ut på reisen min. Jeg skal nemlig en liten uke til New York City først. Dette gleder jeg meg masse til, og flere av jentene som også skal til Cabarete er med her. På den måten får vi blitt litt bedre kjent med hverandre og selvfølgelig er det et stort pluss at Nyttårsaften blir der nede.

- Josefine D.

Likes

Comments