vaknade innan sju i morse och var klarvaken, tappade dock all motivation till att åka till gymmet så stannade i sängen och tittade på TVD, eller det gör jag ju fortfarande. OCH frukost i sängen. kan alla måndagar vara såhär? fast med lite mer motivation nästa gång, tack!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

hade mysigaste kvällen hos lina i lördags! vi drack vin, åt ost och chark, dansade fuldans och sjöng. tack mina finaste, behövde en tjejkväll!

Likes

Comments

dethär fick jag i mig efter morgonens träningspass! yoghurt, honung och chiapudding.. yumie in my tumie.
vaknar alltid så tidigt nuförtiden eftersom jag inte skaffat några gardiner i sovrummet än.. men får ut desto mer av dagen, redan hunnit träna, äta, varit i nässjö, fixat tavla och vikt tvätt. nu väntar jag på att bea äntligen ska komma för att hälsa på! sen känner jag att jag har gjort dagens bestyr.

Likes

Comments

fixade iordning en mini-brunch till mig och emma idag. pannkakor är muuuumsi.
är fortfarande förkyld och hostig, har knappt något röst kvar på kvällarna.. ska kurera mig och imorgon göra veckans sista arbetspass.

Likes

Comments

sitter inne och scrollar på pinterest cirka hela tiden. jag flyttar till en större lägenhet i slutet av februari. en tvåa med tre meter i tak och stora fönster. längtar efter att få inreda med lite nytt på större ytor.

Likes

Comments