Såååå.. jag kom alltså in på skolan. Har nog aldrig varit såhär splittrad i vad jag ska göra. Jag vill gå i skolan och flytta till London, hur svårt måste detta bli egentligen? Finns det ens något sätt som man kan göra båda? Förmodligen inte. Orkar inte med såna här beslut, vill bara att det ska va enkelt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag var i Spanien nyligen för att fira min fina mor som fyllde 50år!! Så vi flög till Barcelona och hade en hel dag där i kylan.. För att sedan dagen efter hyra en bil och åka ner till mormor som bor i närheten av Benidorm. Där solade vi, drack prosecco, åt god mat, badade och bara umgicks. Väldigt mysigt men saknade min pojkvän så otroligt mycket, vilket resulterades i att jag bokade en resa helgen efter vi kom hem för att hälsa på honom. Men den resan blev mycket mindre lyckad än Spanien. Jag flög nämligen till London och tog tåget till Victoria Station för att möta honom där. Vi gick sedan och drack lite drinkar och skulle sen till hotellet för att lämna min väska och fräscha upp oss innan vi skulle ut och äta. Men började få lite huvudvärk så vi vilade lite. När vi sen åkte iväg för att äta fick jag världens migrän, som urartade totalt, fick i mig två tuggor utav min lasagne jag hade beställt och behövde sen åka tillbaka till hotellet för att sova bort huvudvärken. Men mådde förskräckligt dåligt hela natten och dagen efter började jag spy, så jag blev alltså magsjuk och hade 40 graders feber och lämnade inte hotellrummet något mer alls. Han var hur fin som helst och tog hand om mig, men tyckte så synd om honom. Vi hade planerat massor med roliga saker vi skulle göra de dagarna som jag var där, men jag mådde så dåligt att han behövde hjälpa mig att gå till toaletten. Så de få dagarna jag var där gjorde vi absolut ingenting, jag sov och vaknade i omgångar bara. Kunde knappt ta mig hem när jag sen skulle hem. Bröt ihop och började störtgråta när jag såg mina föräldrar på Arlanda när de hämtade upp mig, orkade knappt stå upp då. Och nu fyller min kille år snart, så försöker fixa så jag ska kunna åka dit och hälsa på, för det var såklart det enda han önskade sig av mig. Att jag ska va där på hans födelsedag....så vad gör man inte.


Likes

Comments

Det här med distansförhållande, mitt tips är att undvik det så mycket som du kan. Det är bland det jobbigaste jag gett mig in i någonsin. Min kille har börjat freaka ur och får för sig att han ska göra slut, fast han inte vill det, det är endast pågrund utav det här avståndet. Jag förstår honom, det är förskräckligt, speciellt när allt vi båda vill är att få va nära varandra och kunna sova tillsammans varje natt. Kunna ha ett liv tillsammans istället för ett varsitt liv förutom ett par dagar i månaden då vi får vara tillsammans. Just nu ligger jag i min säng och är supernervös. Imorgon, eller om cirka 30 minuter (om det släpps så snabbt?) så får jag veta om jag kommer in på den utbildningen jag vill gå. Det betyder att jag blir fast i Sverige i tre år.. 3ÅR!?!??!. Min plan annars är att jag flyttar till London i Januari eller Februari. Så vi får vara tillsammans. Har sådan beslutsångest, vill verkligen börja plugga, men jag vill inget annat än att vara med honom heller, det lättaste är om jag inte kommer in i skolan, då slipper jag välja. Tror inte vi kommer eller han iallafall kommer inte klara att ha distans längre än så. Ska jag ge upp han jag är så himla kär i för att plugga? Eller ska jag skjuta på min utbildning och försöka vara med honom?. Jag älskar honom mer än något annat men vet inte om jag vill flytta till London. Blir galen av den här beslutsångesten!!

Likes

Comments

Sååå, jag är i Spanien med familjen just nu. Vi ska fira min mor som fyller 50 och även hälsa på mormor. Eller vi bilade ner till mormor idag så vi är här nu.
Igår vandrades det runt i Barcelona, shoppade världens mysigaste pyjamas och drack mojitos. Idag har vi iprincip bara suttit i bilen och bilat ner till Benidorm.


Likes

Comments

Hola España!

Likes

Comments

Här kommer lite om mig själv då. Är en 23 årig tjej som bor i Stockholm, har en pojkvän i London. Bor hemma med min familj och min hund Hugo. Jobbar extra på H&M och försöker komma in på sjuksköterskeutbildning, men om jag inte kommer in till våren så är planen att flytta till London. Älskar att laga mat och fota samt umgås med vänner.
Försöker att klämma in en konsert här och där för att göra vardagen lite roligare.
Blir en hel del resor till London och har äntligen lyckats få min bästa vän att åka med. Så här kommer det mest skrivas om min vardag, mina problem och tankar. Samt massor med bilder och även lite matlagning. Enjoy!

First out - Min bebis.
Second one - My Handsome boyfriend.
Och sist ut - Min bästa vän och jag.

Likes

Comments

Så, jag ska försöka mig på det här med att blogga nu.

Likes

Comments