Ingen bra start på bloggandet... Fyfy..
Så mycket i huvudet just nu, sov knappt inatt. Blivit mycke funderingar kring flytt till lägenhet i stan så har ringt och ringt till hyresvärden för att kunna ta över lägenheten från en kompis... Känns som ett stort och utdraget projekt, fast samtidigt vääldigt roligt!!
Tittar därför mycket på blocket efter passade möbler och försöker jämföra med nya saker från IKEA. Det finns faktist riktigt fina saker på blocket som är ungefär 3 månader! Helt perfekt för oss! Snart blir vi kanske sambos!Slänger in en bild på oss från studentbalen i somras!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har precis kommit hem från en lång skoldag eftersom att jag klev upp redan klockan fem, skolan bröade nämligen 8.15. De två första passen var fysik där vi skulle göra en laboration i ca 3 h men där hela laborationen kommer ta ungefär 9 h, riktigt stora undersökningar... Efter dessa två pass hade vi lunch och sedan ytterligare två föreläsningar, dock inte laboration😉. Det tog alltså totalt 12h för mig att komma hem idag, lämnade halv 7 och klev av bussen 18.30. Är därför riktigt trött så har inte så mycket mer att säga om dagen.

En liten bild från när vi laborerade idag, ser väldigt simpelt ut men det blev faktiskt ganska komplicerat😝 ​

Likes

Comments

Kan bara säga att dagen inte kunde börja bättre! Börjar klockan ett idag också så han springa på stan i 40 min innan bussen gick vidare mot Luleå. Han därför gå till Wayne's och få mig en stor latte!😍 Dessutom var tentorna rättade nu och jag har officiellt klarat min andra mattetenta! Med god marginal dessutom! Underst start och dessutom är vädret bättre än på länge med bara några minus och strålande sol!☀️


Likes

Comments

Idag är det som sagt måndag... alltid lika positiv till en ny vecka, eller? Började dagen med sovmorgon till klockan 1, helt okej men måste ändå vakna tidigt eftersom jag måste åka buss i 11/2 timme till skolan. Längtar så mycket efter att flytta just nu, mer info om eventuell flytt kommer senare! 

Kom just hem från skolan där mamma hade gjort hemmagjord hamburgare och mina fullkornsbagel till, det är verkligen supergott! Det är ett bröd från Viktväktarna och det är därför väldigt lätt att räkna kalorier eller poäng om man nu vill de. Nu ska jag ut och skotta snö, det har typ kommit en decimeter idag!! Underbart! men nu måste jag skynda mig ut, mamma väntar på mig, haade!

En bild från när jag var ute och fotade i -25 grader!! Älskar snö!​

Likes

Comments

Fredag

Fredagen började med skola redan klockan 8.15, vilket innebär att jag måste kliva upp klockan 5... Riktigt jobbigt. Efter två föreläsningar kunde jag åka hem och klockan var då bara 12! Åkte direkt till busstationen i Piteå där Micke hämtade upp mig för att fara och helghandla, vi skulle nämligen vara hemma hela helgen själva, riktigt sköönt! När vi hade kommit hem lagade vi tacos och sedan bänkade vi oss i soffan med en film. Kring 8 fick vi främmande av en massa folk, två bilar totalt. De stannade inte så länge eftersom Micke skulle upp och jobba på lördagmorgon.

Lördag

Lördag hände de faktiskt inte mycke alls utan jag såg tv ett tag och tittade på lite kläder som jag sedan beställde från favoritstället, nämligen Nelly.com. När Micke sedan kom hem åt vi middag och pratade ett tag innan vi satte oss framför tv:n igen. Det var den dagen de!

Söndag

Idag har det varit söndag, där jag och micke började dagen med att städs lite i huset innan resten av familjen skulle komma hem från Stockholm. Min helg har alltså inte varit så händelserik eftersom vi var tvungna att vara hemma och ta hand om våran hund så vi kunde därför inte vara borta så långa stunder. Min helg har trots allt varit väldigt skön och ännu skönare att pluggandet inte dragit igång så mycket ännu efter senaste tentan ännu. Ha de bra alla sköna bönor!

Likes

Comments