Header

Höst.


Jag måste medge att jag gillar hösten. Hösten ger så mycket färg trots att det är kallt och mörkt ute. Löven ändrar färg till gula och orangea, äpplen kommer på träden, rönn bären lyser rött bland de gula löven, de blir en annan lukt. De luktar friskt när de börjar bli kallt, om någon förstår min känsla? På hösten tycker jag att det är mysigt att gå kvällspromenader ( inte för att jag börjat än.. ) och gå på kyrkogården och kolla. Är inte troende men tycker det är mysigt att se gravarna lysa och det är fridfullt om man behöver slappna av lite. Nu har jag inte gått på kyrkogården på över ett år då min farmor gått bort och de känns tungt. Men ska gå på kyrkogården under en promenad någon dag! Jag älskar att fota så att gå på kyrkogården är ett bra exempel på att ta fina bilder, behöver självklart inte vara gravar! Jag fotar naturen eller utsikten istället.

Tycker hösten känns extra mysig när man har en pojkvän. Man kan tända något ljus och se på film och mysa eller gå en fin höstpromenad om det är uppehåll från regn. Vill man så kan hösten bli riktigt fin och bra för en själv. Dock mår jag inte bra för tillfället och har mycket i skolan så kan inte njuta av det fina utan tar bara in allt de där negativa. Jag vill och försöker må bra men blir bara att allt blir fel och negativt. Jag har ett jätte problem med att gilla och acceoptera mig själv och min kropp. Jag vill gå ner i vikt men kan inte för jag ger upp hoppet vid minsta motgång.


Jag går fordon och transport programmet ÅK 2 med inriktning transport, fordon låter kanske inte så jobbigt? men det är teoretiskt och tekniskt. Transport.. där är de EXTREMT mycket teori och körning för alla kort. Har haft 3 prov och massa läxor på en vecka, och samma varje vecka där efter sedan jag började höst terminen.

Jag läser extra Svenska och Engelska och kommer läsa extra av något annat i 3an och utöver de något år efter gymnasiet.. Jag är så extremt skoltrött redan nu.. Men jag har en dröm och det är att bli brandman, vilket är en dröm jag inte vill ge upp! Min absolut största dröm är att bli militär, inte vilken militär som helst.. utan en stridspilot. För den som inte vet så är en stridspilot en militär som flyger stridsvapnen i luften osv. Jag tycker man ska följa sina drömmar, vilket jag tänkt göra.

Jag har också fått en väääldigt tidig födelsedags present 😍 En Volvo V70 😍😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag tog det hårt i hjärtat när jag läste Joakim (jockiboi) Lundell's snapchat story, en youtube jag följt väldigt länge under hans cancer tid har idag somnat in.. vilket känns så tungt och veta.. denna spralliga person har nu lämnat oss och kommer aldrig få se hans glada jag i videos igen.. han slipper ha ont och kämpa mer, han har det bättre nu, vila i fred Alexander Falk ❤️ finner inga ord till detta..

Likes

Comments

5 juni 2016 stod min röda Volvo stod lastad och klar på gårdsplanen. Mamma fixade iordning mat inför kommande tävling och pappa fixade iordning verktyg med mera som skulle med. Jag packade min utrustning noga och kollade så allt var med innan jag ställde ner den i hallen. Klockan tidigt ställd så det blev sängen tidigt den kvällen.

6 Juni 2016 vakande jag upp tidigt och tog på mig mina kläder och tog med min utrustning ut i bilen. Jag har ingen mat aptit när jag tävlar så den hoppar jag oftast pga nervositeten.

När vi kom fram till banan i Tidaholm ( Kleva banan ) lastade vi av och drog oss upp mot depån för att hitta en passande plats för dagens race. Jag gick och anmälde mig och gick banan.

Dagen startade bra med en heatseger, andra heatet en till heatseger, under pausen gick jag och mamma på toa snabbt innan jag skulle ut och i kön diskuterade jag och mamma vilket heat jag skulle ut i, just då hördes en kommentar bakom om vilket heat det var och det varningen mindre än Pontus som sa det. Jag hade aldrig sett honom innan, och det var inte sista heller.

Efter Tidaholms tävling kollade jag upp honom på Facebook och la till,en folkrace kompis skadar aldrig! Jag trodde dock aldrig att vi skulle ses igen! Men jag trodde fel.

Nästa tävling var räkracet. Jag, pappa och mekanikern gick runt i depån och där såg jag honom igen. Dagen gick och jag stressade och kollade resultat och stressade iväg, jag tänkte inte på att Pontus var där men hörde " Halloj " först trodde ja han prata med någon annan sen fatta jag att det var menat till mig så svara hej snabbt.

Efter räkracet la jag till honom på Snapchat och han skrev, den kvällen fick vi kontakten. Vi pratade som vänner och sågs på en tävling han tävlade och sa hej.

Vi tävlande i samma tävling i Mariestad och jag blev jätte glad för att han vann en final och vi pratade kort på den tävlingen. Vi hade blivit bra vänner och efter Mariestad utvecklades det till mer.

Jag tävlade i Skövde och han var utomlands dem dagen vi blev tillsammans (17/9-16) och veckan därpå träffades vi hos mig och sen dess har bi vart tillsammans. Lite snabbt förklarat!

Snart har vi haft vetandet om varandra i ett och och snabbt haft kontakt i ett år, lite coolt faktiskt.

Älskar denna människa mer än allt och vill inte tänka mig ett liv utan honom.

Likes

Comments

Mitt 2016 började bra med min folkrace säsong då jag vann min andra tävling för året, på papps födelsedag dessutom. Mitt folkrace år har varit väldigt blandat.. Jag blev av med min trogna Volvo 940 och där började det jobbiga.. Ny bil och ny läran.. Skaffade mig en Volvo 140 som krånglade från start.. men efter några tävlingar så skötte jag bilen galant! Kom 2a i en cup som jag ledde.. så folkrace året kör mesigt har bart helt okej när jag kollar på resultaten! Jag har skaffat och blivit av med vänner inom folkracen och de sol kommit som nya är vänner man har kul med!

Mitt år utöver folkracen har vart väldigt jobbigt då jag förlorade min farmor tidigt på året och det tog mig väldigt hårt då min farmor hade en stor plats i mitt hjärta.. det spelade även ut sig på mitt tävlande då jag verkligen mådde dåligt av det och upp i allt var det massa tjafs och bråk mellan vänner och har brutit kontakten med några, vilket jag mår bättre av! Man ska inte ha negativt folk i sitt liv! Nämner inte allt dåligt här men lite av det jag kunde dela med mig iallafall.

Men i allt det som inte vart bra så har jag vart med om bra saker ändå! Jag har haft möjligheten att få tävla och bättra min körförmåga! Jag har träffat vänner som jag haft kontakt med i några år! Jag fick en pojkvän via folkracen som jag fortfarande har kontakt med, dock blev vi tillsammans. Året har vart bra på sitt och älskar de bra stunderna! Och 2017 har börjat bra! Ny telefon, ny säng, pojkvän, fått kontakt med en gammal vän, gått ur 9an, börjat gymnasiet mm.

Är sjukt trött och ska mysa mer mig i sängen med pontus så somnar nog när som! Ni får ha dä gött så hörs vi💋

Likes

Comments

Har äntligen (!!!) efter nästan ett år utav krånglande med telefon, köpt en ny. Jag funderade på om jag bara skulle ta någon eller verkligen välja en jag ville ha och tillslut så blev det en telefon jag faktiskt ville ha och det var värt väntan trots min gamla telefon krånglade och kunde knappt ens skicka ett sms.. men nu så ska jag kunna vara aktiv, social och nåbar! Så nu mera är jag ägare utav en iPhone 7! Jag är super nöjd och tänker aldrig gå tillbaka till iPhone 5 igen efter alla problem med dem, och att alla iPhones förutom 6 och 7an och uppåt ska sluta säljas, slutar få nya uppdateringar mm enligt en kille på Comviq.

Nu har jag också lov som jag haft ett tag, fick julklappar så jag är skit nöjd och får även tillbringa lovet med min pojkvän! Har nyss fått en ny säng också, min gamla var verkligen trasig och hade ont i ryggen varje dag så nu kan det bli bättre, hoppas jag.

Pontus tog AM kort (27/12-16) och hans A-traktor är kör klar så vi har åkt sedan dess! Vi tog A-traktorn från hans pappa (Skövde) till hand mamma (Herrljunga) och sedan åkte vi trallan till hans mormor och Henry i Falköping.
Lovet är snart slut, tyvärr.. men har hunnit göra en del ändå! Har mycket som händer till våren med skolan och folkracen som drar igång snart igen! Ska söka till transport så är nervös och hoppas jag kommer in!

Ska försöka skriva mer här, mvh

Likes

Comments

Känns både jobbigt, tråkigt och ändå helt okej att årets folkrace säsong för min del nu är över.
Jag började mitt folkrace år med en svartflagga som ledde till att det inte blev en final.. Andra tävlingen för i år ledde till en A-finals vinst!! När jag vann hemma tävlingen på Dal 30 april blev jag även av med 940n jag hade åkt 3 tävlingar innan med.. Då började sökandet efter en ny bil och 3 dagar efter stod 140in ( bilen jag åkt runt med hela detta året ). 140in är en väldigt startsnabb men ändå en väldigt svår styrd bil så har tagit ett tag att lära mig köra den. Det har lett till att jag snurrat runt på tävlingar och hamnat utanför final, inte många gånger med typ 2-3 stycken.
Vi har bytt framvagn och fixat bakaxeln, nyrenoverat motorn och fixat toppen. Jag har legat på topp i finalerna och kommit 1,2,3 som bäst detta år! Nu de senaste 2 tävlingarna har jag inte utfört hela tävlingen utan har behövt avanmäla mig.. I Trollhättan kom jag inte ens ett helt varv utan blev räcket och hela framvagnen och dylikt skrotades samt att jga skada mig.. blev en avanmälning.. Med hjälp av mina sjukt duktiga mekaniker kom jag till start på min team tävling Pekka Power race i Ulricehamn där jag och min pappa delade på min bil. Jag kom 1 heat och pappa kom 2 innan det blev kopplingshaveri och fick avanmäla mig även denna tävling.. Tycker själv det var lite konstigt att en helt ny koppling bara går sönder men det förblir väl ett mysterium för mig iallafall. Jag fick äran att bli bästa Pekka Power junior 2016 och det kändes väldigt mycket bättre efter det! Under kvällen beslutade jag mig också för att sälja min 140i.. gick lite emot men jag kommer köra 140 nästa år istället.. Utan allas hjälp och mina mekanikers hjälp hade jag aldrig kunnat köra så som jag gjort i år! Tack till er! <3 Min vinst på Dals: https://www.youtube.com/watch?v=_bzN81V3d1kLikes

Comments

I fredags efter skolan åkte jag till Göteborg och träffade Hannah, en internet kompis jag hittade via en One Direction grupp för snart 3 år sedan, vi gick runt och kollade i Göteborg tills hon tog bussen hem, en liten stund efter det kom Pontus dit och vi åkte tillsammans till Herrljunga. Jag skulle träffa hans familj för mer eller mindre första gången, så var en aning nervös.. Men det funka skit fint, dem var skit trevliga! När vi kom hem till Pontus så käkade vi Tacos med Pontus kompis innan vi drog iväg med Karlsson ( Pontus kompis ) i hans A-traktor mot en bilträff i Vårgårda. Vi hade jävligt sköjj, iallafall jag haha, sen släppte Karlsson av oss och vi gick och la oss.

På lördag morgon så långdrog vi oss så vi fick upp vid 1 tiden och när Pontus mamma kom hem plockade vi äpplen till en blivande äpplepaj och sedan tog vi två en promenad runt där han bor. När vi kom hem så fixade vi paj och sedan gick upp och såg på film.

Idag (söndag) så åkte vi tåg till Pontus pappa då han skulle testa sin folkracebil, vi var där en liten stund innan vi blev skjutsade till tåget av någon gubbe. Vi åkte tåg till Herrljunga där mitt tåg till Uddevalla skulle gå, men istället för att säga hejdå så åkte han med mig till Uddevalla där vi spenderade vår sista stund tillsammans innan han tog tåget Herrljunga och vi tyvärr skiljdes åt.. Saknaden av den pöjken är enorm.. sjukt att man kan älska en person så sjukt mycket!
Våra valpar har öppnat ögonen och fått hörsel nu så det kändes bra att komma hem till!

Tack för en underbar helg och hoppas alla haft det skit bra!

Likes

Comments

​Jag började helgens bradaver på bästa sätt! Jag drog till med en heat seger, 2a, 2a och först in i A-finalen. Jag leder A finalen men slutade 2a.. Jag och vinnaren av finalen sluta på samma poäng men hon vann cupen eftersom hon vann finalen.. är inte ett dugg nöjd utav placeringen.. Är dock nöjd med bilen som vi fixade samt en fixad topp som Vesa bidrog med! Är nöjd över min körning då jag själv tycker att den har blivit mycket bättre! Inga bud på bilen så den fick följa med hem! Under dagen jag var och tävlade ploppade Bella ut 8 små söta valpar! längtar enormt mycket tills dem blir sådär riktigt gosiga! Dagen slutade på bästa sätt då jag och Pontus blev tillsammans!! Nu laddas det upp inför kommande bradaver då Dals MK arrangerar Sveriges största lag tävling i folkrace! Missa inte!! 
* Bilder från helgen kommer nedan *

Likes

Comments

Igår testade jag Säffles bana för första gången! Banan var skit rolig men det krånglade tyvärr för mig hela dagen så fick ihop 3 poäng och var dagens sämsta Junior.. Jag delade bil med pappas kompis som ledde 2 heat, vann ena men en knödde av han så han fick teknisk flagg, tyvärr fick han den inte på sista varvet så han fick inga poäng i sista.. 10 bud på bilen och den försvann till en värmlänning.. Var en riktig skit dag enligt mig och jag är så sjukt besviken! Jag vet att jag kan bättre men det hjälper inte för det.. Och som avslut på dagen så fick syrran åka ambulans från tävlingen då hon hoppa ner och landa fel så hon får hoppa på kryckor.. Träffade sjukt mycke trevligt folk så får va nöjd över det!

Likes

Comments

​Äntligen fredag igen! Har bara två lektioner på fredagar så slutar 11.40! Tog en tur till torp och köpte lite saker innan jag begav mig ut på en resa till Orust för att åka till pappas jobb, men hann tyvärr inte åka hela vägen då bussen jag skulle ta gick 15.50 och pappa kom precis då.. Men får bli en ny resa till Orust frampå så jag kan hälsa på pappa på hans nya jobb! Denna fredag kväll spenderas med att packa min utrustning inför morgondagens bradaver! Blir folkrace ytterligare en helg till, imorgon taggar vi Säffle där jag ska dela bil med pappas kompis! Volvo såklart ;) Ska bli skit kul att testa ny bil, samt testa en ny bana som jag enda sen jag vart liten har velat köra! Imorgon klockan 10.00 får jag äntligen testa den! Startnr. 214, taggad som fan!

Ha en fortsatt bra fredag, Mvh!

Likes

Comments