Seg vecka

Mitt liv är så fruktansvärt tråkigt, jag gör verkligen ingenting annat än att vara hemma & vara i stallet, jobbar nån gång. Känner inte att jag har något intressant att blogga om så som livet ser ut just nu. Förhoppningsvis blir det ändring på det, några saker har iallafall hänt sen sist jag skrev...

I fredags åt jag & Pontus på Texas Longhorn. Vi har länge varit sugna på att äta där, jag har tydligen ätit där i Stockholm, vilket jag inte minns. Men det var riktigt god mat, men dyrt, tog en lammytterfilé, minns inte att lamm var så gott. Blir att äta där fler gånger!

I lördags var pontus i garaget hela dagen. På kvällen när han kom hem gick vi & hämtade hem mat från wok n' roll, väldigt gott. Till det såg vi en film, total recall, sevärd film!

I söndags släpptes en ny häst i Yankee's hage. Det gick mycket bättre än förväntat, trodde det skulle bli mycket bråk då rangen skulle göras om igen. Yankee brydde sig inte speciellt mycket om den nya hästen, de båda är låg i rang men Yankee hamnar väl snäppet under ändå då han är yngst av alla hästar som står där. Men det har gått bra.

Veckan har varit som vanligt. Inget särskilt har hänt, igår kom mamma hit & sov över till idag. Har varit iväg en sväng till stallet nu på morgonen. Ska äta en tidig lunch idag tror jag, packa ner lite tvätt & låna Pontus tvättmaskin hade jag tänkt då det inte finns någon ledig tvätttid här idag 😉 imorgon är det fredag, igen, denna helg ska jag försöka göra något, även om jag endast blir hemma, får gräva fram kreativiteten lite.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229