Bilderna till vänster är före och efter att jag slipade det och den till ​höger är slutresultatet. Blev supernöjd. Såg inte alls kul men efter att ha tvättat bettet i diskmaskinen, slipat, tejpat och spraymålat det så blev det genast roligare att använda. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Jo, det har i princip inte hänt något som är värt o skriva om. 

Men kan ju berätta att jag har kommit igång med ridningen igen, nu blir det hårdträning för mig och danne! han har blivit något så otroligt lat att det är skrattretande men det ska vi ändra på! Har ridit mycket i paddocken nu det senaste så jag kan sätta disciplinen på honom igen. Det är mycket roligare att vara ute och rida nu när våren har kommit! väntar bara på att vitsipporna ska komma fram, då ska jag ut i skogen men kameran!

Imorgon är jag ledig ifrån skolan på grund av att skolan infört en Utvecklingssmtalsdag, jag frågade snällt min lärare om vi kunde ta det någon annan dag så fick flyttat det. Känns onödigt att krångla mig till skolan för o prata med läraren i 20 min och sedan vänta en massa innan jag kan åka hem igen...

Ha de bra!

Likes

Comments

Okej, datorn har krånglat mer och lite till men nu skall den fungera så här kommer lite bilder på Simon kanin.

I början va han rädd och gjorde inte mycket antydan till att vara nyfiken men nu efter snart en vecka så är han genast mer sällskaplig och nyfiken.

Klippte klorna på honom också, det va ett äventyr. Rätt var det är så hoppade han iväg och ville inte ha sina klor klippta.

Men nu så, allt är i sin ordning och han äter bra och trivs i buren.

Likes

Comments

På fredag efter att jag slutat jobbet skall jag hämta liten kanin!

Har satt kompostgaller kring buren men fick reda på av andra som haft kaniner att kaninen lätt hoppar över de gallret så får ta och lösa detta under kvällen. 

Likes

Comments

Det är bara nät till dörren och den lilla hagen som är kvar att göra annars är själva huset helt klart!Det tog en vecka från at jag bestämde mig att skaffa kanin tills att buren blev klar. Det hade förmodligen inte hänt om inte jag hade en snäll kompis som hjälpte mig med materialet och sågandet. Det har vart riktigt roligt och nu vill man bara ha hem kaninen, dess värre har jag inte fått svar ifrån uppfödaren än men det kommer nog snart.

Buren med inredning, men utan spån.

Här ser ni buren med spån i, gjorde en hållare till matskålarna så kaninen förhoppningsvis inte springer runt med dom.
Det finns ett galler där jag kommer ha hö i, en saltsten, en vatten och matskål och sedan hittade jag en annan fiffig grej där man kan trycka på frukter och morötter på så den hänger upp på väggen. Den fick ett eget litet hus den kan sova i. den sista bilden tog jag genom dörren som är i sidan av buren där den kan skutta ut i hagen på utsidan.

Och å här ser buren utbär den är stängd, på sidan ser ni luckan.​

Likes

Comments

Här är den bur lille kanin kommer få bo i, inte riktigt klar men på god väg.

Likes

Comments

​Jo nu var det ett tag sedan sit. Det har hänt en del fast ändå inte något som är så intressant. Det som är lite kul är att jag ska skaffa en kanin. Har alltid velat ha en och nu när jag funderade på o köpa hamster igen så sa mamma att jag borde skaffa kanin i stället. Jag tappade nästan hakan då mamma alltid sagt att det absolut inte kommer in någon kanin. Nu komne den inte in i huset utan får bo i buren i stallet på vintern och ute på sommaren. Men detta blir noog kul. Har hittat en uppfödare inte lång härifrån som föder upp Lejonhuvade dvärgvädurar. Helt fantastiskt söta. Jag har tagit hjälp av en god vän att bygga buren så snart är den klar. lite dörrar som ska slipas och målas och sedan ska det vara en öppning i sidan så den kan komma ut. Känns som om Detta blir riktigt bra!

Pojkvännen är hemma om 11 dagar och kan knappt vänta! en månad går inte så fort som alla säger. Visserligen har jag sysselsatt mig med en del men det räcker liksom inte riktigt!

ha de gött! Bilder på buren kommer!

Likes

Comments