Äntligen ligger jag i sängen med en välförtjänt semla bredvid mig. Jag har aldrig varit ett fan av tisdagar men som tur så gick denna dagen riktigt fort. Gymmet gick väldigt och körde armar och mage kunde dock inte springa pågrund av att jag stäckt mig på baksida lår på höger lår men cyklade i 20 minuter istället och gick i uppförsbacke i 20 minuter också så det gick bra ändå! Nu väntas lite plugg och sen sängen, godnatt xoxo​

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej underbara människor!

Sitter just nu i skolan och läser i denna boken i engelskan och måste läst klart den innan torsdag så jag får allt skynda på haha! Efter skolan väntas gym och efter det är det jobb som gäller, ska bli så skönt när jag får lägga mig i sängen ikväll och bara ta det lugnt.

Ha en fortsatt bra dag!! xoxo​

Likes

Comments

Jag lovade att skriva hur mina veckor ser ut när jag går i skolan när det kommer till träning, så här är det:

Måndag: Fotbollsträning i 1h 30 min.

Tisdag: Cardio 30 min, armar, mage och rygg 1h.

Onsdag: Dans 1h, fotboll i 1h 30 min.

Torsdag: HIT-pass 1h.

Fredag: Cardio 30 min, ben och mage 1h 15 min​.

Lördag: VILA.

Söndag: Cardio 30 min, rumpa/mage 1h.

Likes

Comments

Hej kära läsare!

Det har varit en lång dag i skolan och jag är så slut så jag åkte hem efter skolan och började plugga för har en del saker som ska vara klara innan veckan är slut så fick strunta i träningen efter skolan. Har ju trots allt träning ikväll med fotbollen så tränar ändå idag. Mellanmålet när jag kom hem var lite lätt yoghurt, blåbär, hallon, äpple, havregryn, linnfrön och kokos mums!! 

Hoppas ni får en fortsatt bra dag. xoxo​

Likes

Comments

Var och tränade ben och rumpa idag och gick väldigt bra! Hade mycket energi under passet och prestera lite bättre än förväntat. Jag kan skriva senare hur min vecka kommer se ut med träning och så för håller igång rätt mycket haha. När jag kom hem så ställde jag mig och gjorde bananpannkakor med lite kokos och bär på. Smakade så otroligt gott, rekommenderar stark att ni gör!! 

Kvällen ser ut så att jag ska plugga lite för börjar skolan imorgon och prata med en kompis. 

Hoppas ni har en bra kväll!! xoxo

Likes

Comments

Citron har funnit hur länge som helst och det är inte en grönsak bara utan kan hjälpa dig själv på många andra sätt. Här nedanför har jag några saker varför man ska dricka citronvatten. 

1. Ökar ditt immunförsvar: Citroner innehåller mycket C-vitamin, vilket är bra för att bekämpa förkylningar. Citron har även mycket kalium, som stimulerar hjärnan och nervfunktion. Kalium hjälper också till att kontrollera blodtrycket.

2. Hjälper till med viktminskning: Citroner innehåller mycket pektin, som hjälper till att bekämpa hunger. Det har också visat att människor som upprätthåller en mer basisk kost gå ner i vikt snabbare.

3. Underlättar matsmältningen: Citronsaft hjälper till att rensa ur och uppmuntrar levern att producera galla som är en syra som krävs för matsmältningen. Effektiv matsmältning minskar halsbränna och förstoppning.

4. Hjälper dig att detoxa kroppen: Citronvatten är ett naturligt vätskedrivande, vilket innebär att den hjälper kroppen att spola ut vätska och gifter. Citronsyran kan också hjälpa dig att maximera enzymer som stimulerar levern

Likes

Comments

Hejj! 

Jag hade ingen aptit för mat idag så åt en banan till frukost bara och drack citron vatten. Ska snart iväg till gymmet och ska köra cardio 1 timme först sen blir det rumpa och mage. Jag ser fram emot att gymma och svettas lite, har allt motivation idag till det mesta. Hoppas ni också får en bra dag, fortsätt kämpa!! xoxo

Likes

Comments

Hej vänner!!

Nu är denna romantiska dag här och låt oss sprida kärlek till nära och kära. Själv är jag singel men har en rolig dag framför mig, ska baka tårta strax för min släkt kommer ikväll och vi ska fira min lillebror som fyllde år i onsdags. Senare ikväll ska jag iväg på bio med min kompis Stina ​och vi ska kolla på Fifty Shades of Grey, har stora förväntningar så hoppas filmen är bra!! xoxo

Likes

Comments

Denna dagen har varit underbar. Jag har träffat min kompis och vi var i 4 timmar och hade jätte kul, den kille är allt bra!! Efter det så var jag i stan ett tag och jag stack in på Gina en stund och hittade 3 klädesplagg som var den gula stickade tröjan, en randig t-shirt och ett par ljusa byxor. Känner mig lite mer redo för våren nu med dom här kläderna inköpta. 

Skulle åkt iväg på festligheter men hade inte energin ikväll så blir film och en fruktsallad istället, bättre val kände jag för hade aldrig orkat. Hoppas alla ni andra har en bra kväll, vad ska ni göra? xoxo

Likes

Comments

Tjenare vänner!!

3 bananpannkakor som är toppade med "lite" kokos och 4 bananskivor ​blev min frukost denna morgonen. Jag sov jätte dåligt inatt och känner att jag kommer få kämpa mig igenom denna dagen men är ju fredag och lov så borde gå bra. Igår gick passet jätte bra, det var skivstång och jag känner helt klart i baksida lår men älskar det!! 

Dagens planer är att sticka till kompis senare och vi ska vara hela dagen och det kommer bli så kul, mycket är planerat haha! Ha en bra dag. xoxo

Likes

Comments