NY HUDVÅRD - BEAUTÉ PACIFIQUE!


Om du som läser tycker hudvård är trist och ointressant så är detta inlägg inte något för dig. För nu ska jag skriva om min hud och ett nytt hudvårdsmärke.Detta är då märket jag fullkomligt har förälskat mig i. Nämen detta är så bra!! Jag har i ganska många år nu (men framförallt typ sista året) haft väldigt känslig hy. Den blir lätt röd, otroligt torr och får lätt små ”bluffor” i ansiktet.

Detta är ett danskt märke. Jag har tidigare använt Elemis produkter som jag också gillar, men jag måste säga att trots jag använt detta bara typ två veckor så gillar jag detta ännu mer.

Till vänster är det en rengörningsmjölk som man rengör hela ansiktet med men som även tar bort all makeup. Jag har faktiskt inte provat just denna än, för håller på göra slut på min gamla från Elemis, men jag tror den kommer vara jättebra.

Till höger är det ansiktsvatten. Parfymfritt och nästan mer som en ”gel” än ett ”vatten”. Den här är såååå bra. Det återfuktar verkligen istället för att torka ut. Luktar i princip ingenting.Till vänster är det en kräm för ansiktet. Använder den både dag/natt och det tycker jag är väldigt smidigt så man kan ha samma. Denna är väldigt lätt i konsistensen och luktar typ ingenting. Återfuktar bra.

I mitten har vi ett serum. Samma där. Jag har testat en del i mina dagar i olika prisklasser men tycker denna slår allt. Den är inte alls kladdig utan den går verkligen in i huden. Så denna kan jag varmt rekommendera!

Till vänster är det en ansiktsolja från ett annat märke. Såhär står det på hemsidan: ”Havtornfruktoljans antioxidanter har en lugnande effekt, medan jättenattljusoljans höga halter av GLA skyddar huden, ger den en fin lyster och främjar dess elasticitet. En exklusiv, dryg olja med naturliga dofter, fri från allergener, som varsamt återställer hudens balans. Bäst i Test i Kurera Skönhetspanels test av Ansiktsoljor.”

Denna har jag inte provat så länge men den är så pass lugn och mild för min hud och återfuktar otroligt bra. Just nu har jag bara använt den på kvällen innan jag ska sova.Längst till vänster är det en OTROLIGT bra ansiktsmask. Såklart kanske inte alla tycker den är så bra som jag tycker men har man torr och känslig hy tror jag helt ärligt inte det finns någon bättre återfuktande ansiktsmask och jag har provat många. Denna går även att sova med och det brukar jag göra.

I mitten är det en ansiktsmask för fukt. Samma här. Den är jättebra för känslig hud och jag har inte känt att den svidit eller fått några eksem av den som jag fått av många andra märken.

Till höger är det en enzymepeeling. Skillnaden mellan det och ”vanlig” peeling är att det inte är korn i denna. Jag tål inte det. Det river på huden och jag blir jätteröd och irriterad så den här blir så spännande att testa. Det är som ett pulver som man ”blandar ut” med vatten. Imorgon tänker jag ha en spa-kväll så då ska jag ta hand om mitt ansikte med alla dessa produkter.Sista produkten! Detta är en facemist men går även att använda som ansiktsvatten. Luktar INGENTING och än en gång gillar jag när det är helt parfymfria produkter i ansiktet.

Mitt absolut bästa tips på kvällarna om man är riktigt torr i huden är att rengöra ansiktet som ”vanligt” med rengöring och ansiktsvatten. Därefter använda serum (låt det torka in) använd ansiktsoljan (låt det torka in) därefter nattkräm. Därefter fuktmask som man låter vara kvar på huden och sist avsluta med lite facemist.

Det kan låta galet och låter som att man typ ska ha en ”kaka” på ansiktet men jag kan lova att det blir HUR BRA SOM HELST!! Sååååå, det var allt för mig gällande hudvården. Tack för mig!

Gillar

Kommentarer