FRISÖRBESÖK, NYA NAGLAR OCH ETT TRÄNINGSPASS.


Hallå där! Idag har det varit en riktig "ta hand om mig själv" dag. Först blev det ett besök hos Susanne på NO15sfriends. Det var lika trevligt som alltid.Här är resultat. Jag förstår verkligen inte att detta är mitt EGNA hår. När blev det ens såhär långt? Det här är alltså efter jag klippt av säkert 10 cm. Galet! Inte nog med att jag fick frillan fixad så fick jag träffa en hundvalp och HÅLLA I DEN samtidigt som Susanne stylade mitt hår. Det var en dröm. Jag var så lycklig då.

Efter frisören brummade jag vidare till Sofia och fick mina naglar fina. Idag blev det mörkgrått. Jag kan lägga in en bild på det imorgon. Nu däremot har jag tagit en dusch, ätit kvällsfika som bestod av kvarg, äggmacka och honungsmelon. Ska stöka undan lite disk och sedan lägga mig i sängen hade jag tänkt.

Jag och Elin körde ett träningspass ikväll och det blev ett sådant lyckat pass. Först började vi att köra lite överkropp, dvs armar och axlar. Vi avslutade sedan passet med intervaller på bandet. Jag hatar typ intervaller. Starkt ord att säga hata, jag vet, men jag tycker verkligen inte att det är kul, MEN hör och häpna! Idag var det faktiskt lite kul. Jag tror att det enbart var kul för att jag körde ihop med Elin. Vi peppade varandra och gav varandra en high-five när passet var avklarat. Småsurrade lite efteråt och sa hejdå. Hon är fin hon, min numera TRÄNINGSKOMPIS. Tänk ändå vad allting kan bli så mycket roligare och enklare med en nära vän. Det är bra fantastiskt.

Gillar

Kommentarer