FÄRSKVARUMÄSSAN I UMEÅ, 2019.


Hej! Nu var det några dagar sedan jag skrev här. Jag hade som jag skrev en jättefin helg och på måndag kändes det enkelt att kliva upp tidigt på morgonen. Det är så mycket ljusare ute och det är helt fantastiskt. Jag blir verkligen som en helt annan människa! Jag fick en ”lyckoböna” av Elin och titta hur den har vuxit! Den verkar må hur bra som helst. Jag måste ta och plantera om den för jag tycker verkligen den är fin.

Måndagen bestod iallafall förutom av jobb en snabb titt på nya lägenheten. Nämen alltså, jösses vad fint det blir. Golvet, väggarna, köket, toaletten - ja, allt är perfekt! Det var så kul att få se och jag vill jättegärna börja inreda nu på studs! Jag tog en liten promenad på kvällen och då stötte jag på min fina vän Sofia och hennes mamma. Vi stod och surrade en liten stund, men sedan traskade vi åt varsitt håll i den friska ”vårluften”.Igår var det dags för färskvarumässa i Umeå och oj så trevligt det var. Jättetrevligt folk och massor och då menar jag MASSOR av smakprover och inte nog med det. Jag fick såååå många ”goodiebags”. Malin och jag kollade på varandra och tappade nästan hakan när vi gick runt och bar på alla påsar. Jag fick flera smoothies, ingefära-shottar,charkvaror, extremt mycket hårdbröd, massor av kex, salladspåsar, sojaprodukter m.m. Ja, ni hör ju! Helt otroligt.

Jag smakade en sojayoghurt (aldrig smakat sojaprodukter tidigare) med smak av mango och den var helt magisk god. Det var inget socker tillsatt heller, så jag blev fast direkt. Det slutade med att jag fick en goodiebag där ifrån med just den yoghurten och annat smått och gott.

Jag är väldigt glad över att jag fick möjligheten att åka dit. Det var verkligen en jätterolig dag. Jag fick smaka på massor av smoothies, yoghurt, charkvaror m.m. Dessutom var en vinnare ifrån Sveriges Mästerkock där och lagade kebab. Det var sååååå gott!Det är yoghurten ovan jag tyckte var magiskt god. Den kommer bli en stor favorit hos mig! Det är jag säker på!

Gillar

Kommentarer