DANS, ÅRETS FÖRSTA PICKNICK OCH MATLÅDOR.

Idag började dagen med att jag gick på zumba och det var i vanlig ordning sjukt roligt! Jag älskar att dansa så himla mycket. På slutet av passet spelade instruktören en Avvicilåt för att hedra honom och det tyckte jag var väldigt fint. Efter Zumban blev det en liten spontanpicknick med Elin och Belle.

Elin var sugen på sushi och jag köpte en sallad. Jag fick även mysa lite med Belle, vilket alltid är lika mysigt. Jag gav även Elin en liten present. Världens sötaste set från HM! Det var shorts, body och mössa som hade vattenmelon motiv, så i sommar kommer Belle se ut som en liten vattenmelon :) Så gulligt!

När jag kom hem, somnade jag ute på altanen i soffan en timme och kände solens solstrålar mot ansiktet. Det var riktigt härligt. Nu på eftermiddagen/kvällen har jag hunnit så otroligt mycket. Jag har städat, tvättat bort massa tvätt och lagat massa mat. Det blev laxbiffar, potatisklyftor i ugn, morotstzatziki, köttfärssås, köttbullar i tomatsås och även backat fröknäcke. Så otroligt skönt att ha matlådor nu ett tag framöver. Jag funderar även på att göra en laxgratäng imorgon efter jobbet, så är det bara att frysa in och ta fram. Älskar matlådor och planering! Det är grunden till att äta bra mat.

Muggarna och glasen på bilderna ovan köpte jag för några dagar sedan. Så sjukt somriga! Det är så härligt när solen skiner och det är ljusare ute. Jag blir som en helt annat människa. Älskar våren och sommaren! Hur som helst, dessa smoothiemuggar blir kul att göra smoothie i framöver. Muggarna tänkte jag att man kunde använda som fina dessertskålar och även äta yoghurt i på morgonen. (och kanske dricka vatten..)  

Gillar

Kommentarer