Styleby beautybox

Innehåller affiliate-länkar

Igår hämtade jag ut ett paket vilket innehöll en ny styleby beautybox! Nedan har jag radat upp produkterna, skrivit lite om dom och även länkat till vart ni kan hitta dessa produkter. Det ska bli riktigt kul att få testa dom, recensioner kommer löpande allt eftersom jag hunnit testa produkterna.

1. Clinique foaming sonic facial soap Detta är en rengöringstvål som tar bort olja, döda hudceller och andra orenheter. Den ska rengöra på djupet i T-zonen samt ge renare porer och en vacker lyster. Den ska funka bäst ihop med Clinique sonic system vibrerande rengöringsborste.

2. Bliss lemon + sage body butter Denna citrusdoftande body butter är återfuktande och ska med en enda klick göra torr hud till en historia.

3. Clinique repairwear sculpting night cream Detta är en nattkräm som hjälper till att forma ansiktets konturer. Den har en utjämnande och uppstramande effekt, den ger även fukt till huden vilket ger lyster.

4. Ciate, Dangerous affair 018 Med detta nagellack får du en perfekt lackning genom den optimala borsten bestående utav 250 borststrån. Förpackningarna och nagellackernas färger är noga utvalda med en med en feminin känsla och flirtighet.

5. Clarins double serum Detta serum kombinerar 20 växtextrakt som stimulerar hudens 5 vitala funktioner: regenerera, ge fukt, ge syre, ge näring och skydd. På endast 7 dagar ska serumet ge ett synbart resultat.

6. Nuxe huile prodigieuse Detta är en skyddande olja för ansikte, kropp och för ett glänsande hår. Oljan är kladdfri och ger huden en sammetslen känsla utan att kännas fet. Innehåller oljor ifrån makadamianöt, sötmandel och hasselnöt.


Produkterna ifrån Clinique hittar ni på Clinique.se !

Gillar

Kommentarer