Header

Kolla vad vi nyss har avnjutit. Såååå himla gott! Scampipasta, mmmmmm. När vi va på Ica köpte jag en liten ingefärashot i hopp om att friskna till lite. Sen vet jag inte om det hjälper eller inte men man kan ju alltid testa tänker jag. Sami sitter och dricker vin och jag tar en ingefärashot, skillnaden där hehe :)

Hoppas ni får en mysig fredagskväll. Puss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmiddag!
Yes, jag har bestämt mig för att börja blogga igen och testa på en sista gång ifall det är något för mig. Allting är inte klart än utan jag tar design osv efterhand. Men jag är iallafall sjukt taggad!!!!

Ligger hemma och är sjuk. Förkylningen smög sig på mig igår och det blir bara värre och värre. Det kommer verkligen olägligt då jag hade roliga saker att se fram emot i helgen som jag kanske blir tvungen att ställa in. Min kompis har bland annat 20-års partaj imorgon vilket jag har varit såååååå pepp på hela veckan. Så idag ska jag försöka göra en snabb recovery och hoppas på det bästa imorgon. Vi hörs senare! Då tänkte jag visa ett litet paket jag fick hem från Nelly igår. Ses!

Likes

Comments

Instagram@jbengtsssonn