Header

Ja sol sagt har varit jätte dålig på att skiva, Men vad ska jag skriva? Mitt liv är inte så intressant ha ha. Får hitta någon mall och gå efter eller liknande. Idag ska allt planeras som skulle gjorts innan helgen. Men nu är det gjort och på torsdag åker vi in på intervjun inför resan i sommar.
Och i helgen kom min systers lilla ponny hem, så nu har vi dragit ny tråd så lillen inte kan rymma. Så nu ställer vi ut han hos oss och slipper stallet. Så skönt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Äntligen fredag, Så skönt och bara veta. Min vecka har inte varit så jätte intressant, Har shoppat nästan varje dag hm... Inge bra. Bortsätt över de så har inget Wow hänt. Men nu är det fredag ovh vad är planerna för helgen? Jag ska tillbringa denna tidiga kväll med tjejerna, Sen får vi se vart de slutar. Ut över det inga planer bortsätt från lite stallarbete som måste fixas innan nästa häst kommer ut i hagen.
Ska försöka lägga ner lite tid och planera för utlandsresan som siktar på en månad med tjejerna (GRYMT) & Elmia mässan med dom övriga.

Likes

Comments

Äntligen är det sol och ljust när man vaknar på morgonen. Som jag längtat efter detta.

Likes

Comments

Då var denna dag här i år igen. Jag ser inget speciellt med dagen själv utom att jag älskar att köpa presenter till andra. Jag försöker dra med mig Lilly ut på bio ikväll så man sysselsätter sig med något!
Jag har sovit borta hela helgen..Vad händer jag som aldrig sover borta aldrig,aldrig. Nu är jag iallafall hemma i min underbara säng. Ska väll ta någots huvudverks-tabletter och sen hoppa in i duschen.

Likes

Comments

Likes

Comments

Äntligen är helgen här. Denna vecka har varit väldigt seg, Haft svårt och sova och haft svårt att vakna. Men nu får jag äntligen koppla av! Snart ska jag ge mig iväg till Sollentuna C för lite shopping. Behöver verkligen nya kläder.
Ikväll får vi se vad som händer, Några planer står med på listan ändå. Ha en bra fredag alla ni.

Likes

Comments

Fin för helgen? Kom och fixa dina naglar för endast 100kr.
Idag kom Louise förbi och fixade naglarna. Men som sagt nagellacket var inte det bästa. Annars var vi båda nöjda.

Likes

Comments

* Jag klarar inte av att ha någon bakom mig som ökar takten när den går. Jag får panik och blir jätte stressad och vet inte vart jag egentligen ska ta vägen.


* När jag tar min medicin så pratar jag jätte mycket som är väldigt ovanligt, Jag får så mycket sagt när jag tar medicinen! Det är både ointressanta saker och intressanta. Jag röker även dubbelt så mycket, anledning..ingen idé alls varför jag gör det.


* Jag klarar inte av alkohol för fem öre. Jag dricker oftast aldrig mycket heller, Men jag blir så känslosam med minsta droppe alkohol. Det skiftar mellan att jag blir så förbannad att jag inte har koll på vad jag gör, Eller så rasar min värld enligt mig. Och vissa stunder är allt så bra enligt mig. Väldigt opålitligt....


* Jag har väldigt stor separations-ångest, När det gäller vänner, Familj, Kärlek och alla andra personer man har någon relation till. Jag är alltid rädd att inte duga till och det gör att jag murar in mig själv och försöker vända det mot någon annan för att jag är rädd att blir lämnad/inte duga. Det gör att oftast jag lämnar själv. Hm....


* Jag har jätte svårt för att sköta skolan sedan jag började högstadiet åk.sex. Har alltid haft jätte stor vilja och motivation till att sköta skolan, Men det funkar inte. Nu börjar det blir bättre men ändå inte bra.


* Jag har väldigt hög vilja och förväntningar, Så klarar inte av ändringar. Om jag planerat något med vänner, Familj eller stallet och det ändras, huuua! Får panik och blir arg och förstår inte alls deras förklaring om varför det ändrats.

Likes

Comments

Likes

Comments

Ja denna dag, Samma illamående på morgonen.
Lilly va så snäll som hon var och följde med mig in på ett möte inne i stan, Sedan åkte vi åt olika håll. Hann inte mer än att komma hem så kom Lilly igen och då var de raka vägen ner till Ica och hämta ut paket. Därefter mot stallet, Nu får jag äntligen koppla av! Men rastlös som jag är så hittar jag nog på något inom loppet av en timme. Suck!

Likes

Comments