Vardag

Hej!
Det är inget kul att läsa när ingenting händer på dagarna, när jag bara sitter hemma, kanske tränar på kvällen. Nej det är inte roligt! Därför har jag bestämt att jag bara kommer blogga när jag gjort något roligt.
Vi ses!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!
Idag har jag tagit kort på allt jag ätit under dagen, ja det är exakt allt inget fusk.

Först åt jag frukost, en vanlig macka med smör. Senare på dagen klockan ett åt jag lite hemmagjord pizza. Lite senare på eftermiddagen när pappa kom hem tog jag en glass. Och till sist till kvällsmat blev det nudlar.
Vi ses!

Likes

Comments

Vardag

Hej!
som ni ser på titeln så har det inte hänt så mycket idag häller, som vanligt. Har bara tränat lite i kväll och ätit en sallad. Kanske kan göra en "What I eat in a day". Att jag tar bild på vad jag äter och skriver lite om det, låter det bra? Ska göra det imorgon!
Vi ses!

Likes

Comments

Tennis, Vardag

Hej!
Idag var det som vanligt en tråkig dag. Det ända vi gjorde var att åka och handla lite, inte mycket mer än så. Sen klockan 17-19 spelade jag och en klubbkompis tennis, det slutade med att jag nu har ont i fötterna. Och nu till kvällsmat åt jag en sallad. Det händer inte mer idag.
Och tycker ni att det är tråkigt att jag bloggar varje dag när min dag inte är så händelse rik?
Vi ses!

Salladen jag åt.

Likes

Comments

Hej!
Idag så var vi och kollade på dator till mig. Först så ville jag ha en MacBook, men har nu ändrat mig till att jag ska köpa en iMac. Vi var också på IKEA och fikade och köpte lite, två stekpannor och tre matlådor. Mycket mer har inte hänt.
Ikväll ska vi väl bara ha en vanlig lördag kväll.
Det med iMacen, jag skulle behöva den till skolan så nu försöker mamma övertala pappa att jag ska ha den lite tidigare eftersom min bror kommer få en eller flera golfklubbor, de är ganska dyra, cirka 4000 kronor. Så hoppas jag snart kan köpa den!
Vi ses!

Tänker då den mindre av dem, 21,5 tum.

Likes

Comments

Vardag

Hej!
Det hände tyvärr igen att jag glömt bort och detta kommer ut sent, men vet ni varför, jo jag väntar tills att jag inte ska göra något mer denna dag, men detta slutar med att jag kanske glömmer. Ska verkligen försöka bli bättre!
Idag var bara jag och mamma och handlade mat, inte mycket mer än så. Vi handlade också lunch så jag köpte en plock sallad.
Nu på kvällen tittade vi på tv och åt hemma gjord pizza. 21:15 åkte vi till tennishallen för att kolla till och där satt det bland åtta personer, cirka 16 år gamla. De fick gå och vi gick in och kollade. Nu är jag hämma och kommer inte göra mycket mer än att sitta med iPaden tills jag ska sova.
Vi ses!

Detta var salladen jag köpte, inte så rolig men god!

Likes

Comments

Tennis, Mode

Hej!
Idag har det inte hänt så mycket än att jag köpt ett par jeans.
Några kanske undrar vad jag tycker om de nya tennisracken, jo de är väldigt sköna att slå med, jag är inte missnöjd med de racken! Allt annat som vi också köpte är också bra, tröjan är väldigt bekväm. Nu ska jag träna igen fast med en klubbkompis.
Föresten, när jag åkte till Rhodos så köpte jag från Victoria's Secret. Det är ett nesecsär, tre pack. Väldigt fint och bra.
Vi ses!

Förlåt för att bilden är sne!

Likes

Comments

Tennis

Hej!
Hela dagen idag har jag väntat på att paketet med tennisracken och mera skulle komma. Pappa ringde på morgonen och sa att det skulle komma på förmiddagen, men paketet kom inte. Då ringde mamma till pappa och sa att det inte kommit, och det var då han sa att det skulle komma innan dagens slut. Sedan vid kanske 14:30 kom paketet, jag öppnade det med en gång. Och sedan kom pappa hem och vi gick genast bort och spelade eftersom jag inte kunde vänta. Och det är därför jag lägger upp detta nu, jag glömde helt enkelt bort för jag var intensiv med paketet och produkterna. Hoppas det är ok även om detta kommer upp sent.
Vi ses!

Detta var då det jag fick hem, 3 stycken wilson blade 16x19, 1 par nike skor, en adidas Hoodie och till sist en rulle strängar, sonic pro edge.

Likes

Comments

Vardag

Hej igen!
Idag har det inte hänt så mycket spännande, förutom att jag och mamma var på rusta och köpte ett lakan till mamma och pappas säng, och sängkläder till min säng som jag viljat ha ganska länge. Sedan var vi också på hemma hallen (som innan hette eko hallen) och köpte toalett papper, inte så kul. Men efter det åkte vi och köpte mat, det fanns inget hemma vi var sugna på idag så eftersom vi ändå var ute på ärenden så kunde vi köpa mat på vägen hem. Jag tog en kebab sallad.
Jag tror inte jag kommer göra mer idag, har mest suttit med ipaden. Jag och pappa kanske ska spela tennis men tror dock inte det för jag tror att min storebror och pappa ska till golfbanan.
Föresten, det jag har beställt, tennisrack,tennisskor, strängar och tröja kommer imorgon fick min pappa meddelande om igår. Jag är väldigt peppad på att få hem det. Som ni kanske såg på förra blogg inlägget på bilden, beställde vi det racket, och en rolig grej är att det bara är en i hela tennisklubben som har Wilson, men snart kommer vi bli två. Alla andra har antingen head eller Yonex.
Mer information är att jag fixade boggens utseende ungefär precis efter jag skrivit om det, då jag försökte igen. Tycker ni den är snygg, eller är det för mycket marmor? Jag tyckte iallafall att den blev bra!
Och nu till det bästa, jag kommer blogga varenda dag tills skolan börjar igen, alltså kommer jag vara väldigt aktiv på min blogg. Men kanske gömmer bort att blogga ibland om vi till exempel bor på hotell, för då vill jag inte blogga direkt. Så alltså bara några undantag, men så ofta jag kan.
Nu blev det väldigt mycket.
Vi ses!

Såhär såg sängkläderna jag köpte ut!

Likes

Comments

hej allihopa!
Jag är ny på att blogga, men tänkte att det kunde bli en rolig sak.
Lite information om mig som ni kanske vill veta är att jag är 13 år, född 2003. Jag gillar sporter men spelar dock bara tennis, (har också spelat fotboll). Det känns lite dumt att skriva att jag är ganska bra på tennis men jag har faktiskt varit med i tennissyd laget och vi vann F12 pokalen, som är en "tunering" mellan alla Sveriges regioner. Nog om det.
Jag är ledsen att min blogg profil inte är så snygg än, men ska försöka att fixa det! Eftersom jag då är ny så vet jag inte riktigt hur man gör för att designa sin profil, har kommit in på rätt sida där man fixar det men förstår inte riktigt, hoppas det är ok så länge!
På denna blogg kommer jag skriv lite mer om vad som händer i mitt liv, till exempel hur det är att börja 7:an på senior school (går på en engelsk skola).
Vi ses!

Har beställt detta rack, wilson blade 16x19 strängmönster.

Likes

Comments