Header

Har en del sovbilder, och det ligger verkligen något i rubriken. Jag kan titta hur mycket som helst på mina barn när dom sover och bara fundera på ”hur kan man ens vara såhär fin” och ”jag har aldrig sett något finare” osv osv osv. Ja alltså, om mina barn hade känt vad jag kände för dem så hade de kunnat överleva på den kärlekskänslan hur länge som helst. DET ÄR HELT SJUKT. Det är verkligen det. Jag kan sitta och betrakta våra skapelser jättelänge, älskade ungar.

(Har precis rensat mobilen så hade bara två på Johannes där, men har ju blivit en del under hans tre år också ;)
Och på dubbelbilden är det alltså Benjamin på en och Johannes på en. Vem som är vem det får ni klura på he-he )

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår fyllde våran förstfödde prins tre år. Fy bubblan vad tacksam jag är för honom och för den han är. Tre år har vi fått spendera med honom och dessa år har givetvis varit de absolut bästa åren i våra liv.

Kalasade hos Johannes och benjamins mormor och morfar med fika och paketöppning med nära och kära. Sen åkte vi in till Jonas och Lisa en sväng. Den unge mannen var väldigt nöjd över hur hans födelsedag hade varit och då är vi mer än nöjda också. Våran älskade Johannes, om du ens hade en liten aning om hur mycket du betyder för oss, våran godhjärtade kille. <3

Likes

Comments

Gud vad sällan jag gör inlägg, men det är väl främst för att man inte riktigt hinner med det blandat med att man är glömsk. Benjamin blev sex månader i förrgår och om dagarna tränat han mycket på att sitta ovh att försöka ta sig fram. Inte fått in snitsen ännu men det är på gång och han blir så sur när han inte kan komma dit han vill. Och så har en liten tand kikat upp, huuur söt som helst. Johannes han är väl lika go som vanligt MEN nu såhär i januari kom treårstrotsen som ett brev på posten precis som tvåårstrotsen kom förra januari som ett brev på posten. Men det är väl som det sägs, att det är superviktiga perioder i deras liv och att det är bra att dessa trotsbeteenden finns för då är allt som det ska.
Och snart fyller han tre år vår älskade skatt. HERREGUD. Tre år har man varit mamma. Tre år har man känt på kärlek man inte visste fanns och i sex månader har man fått känna att det fanns lika mycket kärlek för en till individ. Finaste prinsarna som finns.

Slänger väl in lite bilder som tagits sedan senaste bilden jag la upp här.

Likes

Comments

Han är så gosig min Benjamin. Johannes har alltid fått mycket trygghet, närhet och kärlek men upplevde honom som mer självständig haha, alltså att han gärna låg i babygymmet största delen av tiden än att kramas, även om han ville det också. Benjamin har ju också det draget, han gillar att ligga i gymmet osv osv men upplever ändå som att han uppskattar myset mer än vad Johannes gjorde.

Äsch kan ha glömt också eller så är det jag som gosar järnet då detta kanske är min sista bebis. Just nu känner jag mig hur nöjd som helst med mina pojkar, att det är vi fyra som ska leva ihop. Men jag kan inte lova att det inte kommer att bli fler barn, men just nu känner jag mig nöjd och då är det ju en stor chans att Benjamin är sista bebisen. Med Johannes så kände jag ju alltid att jag minst ville ha en till. 


Så det kändes faktiskt väldigt sorgligt när jag denna gång beslutade mig för att sluta amma. För det kanske inte blir mer amning liksom. Men det var rätt beslut då Benjamin som sagt (jag tror iaf jag skrivit det) är mjölkproteinallergiker och fastän jag slutade med mjölkprodukter så försvann inte eksemen så han kan ju likaväl vara allergisk mot något annat också så det kändes som att det var lika bra att sluta, även om det kändes sorgligt.

Men oj vad jag njuter och verkligen andas in kärleken när han vill mysa min lilla prins. MEN DÄREMOT HAR JOHANNES FAKTISKT blivit väldig mysig NU, han vill gärna kramas och sitta i knä osv, och den kärleken andas jag också in och njuter jag också av såklart <3

Likes

Comments

I måndags upplevde jag första skrattattacken mellan Benjamin och Johannes. Det var såååååå fint. Det var första skrattattacken av tusen miljoner skrattattacker. De har börjat ”hänga” lite mer också. Gud vad kär jag är i mina barn. Tack tack och tusen tack för att jag har fått äran att vara deras mamma. Helt seriöst jag är svinrik på kärlek från dem och rik på att känna kärlek till dem. Bättre än alla pengar i hela världen, mina älskade barn.

Likes

Comments

2017 har varit ett jobbigt år, då jag varit gravid med foglossning från helvetet och så fick vi ju smaka på den där trotsen som kom i takt med att året började och Johannes fyllde 2. Från att inte ha varit osams alls nästan till att många dagar i veckan få tjafsa om det mesta då Johannes gärna skulle ha allt tvärtom jämt och ständigt. Det har varit jobbigt och påfrestande och man känner sig som en dålig mamma för att man blir matt på all trots. Men han är ju så fantastisk den där Johannes, och även den där Benjamin. Och jag tänker varje dag gå in med inställningen att försöka vara den fantastiska mamma som mina fantastiska barn förtjänar. Mina fina fina älskade barn vad hjärter värker av kärlek för er. Jag älskar er så otroligt mycket att ord inte kan sättas på ens hälften av vad jag känner för er. Idag skulle han sova hos farmor Johannes, och det fick han väl. Men nog saknar vi honom här hemma, tur vi ses imorgon. Ni är det absolut bästa jag vet, bröderna Sirén.

Likes

Comments