Övrigt

10.21 Godmorgon hörni! Nu har vi ätit frukost och plockat ihop oss för att åka vidare till Malmö. Blir antagligen något stopp på vägen här med hahah, men det skriver jag isåfall om senare.

13.16 Vi har nu gjort 2 stopp, förts vid Ales Stenar och nu är vi i Ystad och har precis ätit lunch.
Ales stenar är 59 stenar som vägde 5ton styck, de placerades där under 400-500 talet. Man tror att de användes som någon sorts kalender genom att kolla hur solen lyser mot stenarna.

bilderna ovanför är från Ales stenar

Ystad, Skåne

15.15 Nu är vi framme på hotellet i Skåne och vi ska nog snart gå för att fika (tror jag?). Så nästa gång jag skriver något är nog vid middagen.

22.36 Som jag trodde gick vi och fikade lite, sedan åt vi middag på pinchos. Det var nog allt jag hade att säga om den här dagen. Godnatt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Övrigt

19/7
10.27
Godmorgon, nu har vi precis ätit frukost och lämnat stället som vi sovit på. Varför jag säger stället och inte hotellet är för att det är en bed and breakfast, så det är en person som hyr ut en del av sitt hus där vi bor. Planen är att vi nu ska åka till Kiviks marknad, men vi kommer säkert stanna någon stans på vägen.

18.44 Vi ska snart åka till restaurangen vi ska äta på ikväll.

Efter senaste gången jag skrev har vi varit på Kiviks musteri, Kiviks marknad och Glimmingehus.

23.34 Bilden precis här ovanför är från en strand i Kivik, hur fin är den inte? Man skulle nästan kunna tro att jag är utomlands, men nej nej jag är i Skåne. Iallafall, middagen åt vi på en resturang i Simrishamn. När vi kom tillbaka hit (där vi bor) så gjorde vi som igår och satte oss för att spela kort.

Det var allt för mig idag, godnatt.

Likes

Comments

Outfit, Övrigt

18/7

10.04Godmorgon! Idag åt vi frukosten på hotellet vi sov på inatt (Karlskrona).

14.23Nu jag vi precis ätit lunch. Efter frukosten så gick vi på ett marint museum där det bland annat fanns gamla ubåtar osv.

Bilderna nedanför är lite bilder på det jag hade på mig idag.

Skor// Pull&Bear Topp// Gina Tricot Jeans// Zara

Jacka// Colmar Väska// Guess

23.53

På eftermiddagen fikade vi på ett litet fik i Simrishamn. Efter det åkte vi till Tommelilla och åt middag på en pizzeria. Direkt när vi kom tillbaka till där vi bor så satte vi oss och spelade kort resten kvällen. Det här var nog det jag hade att skriva om den här dagen, så godnatt från mig!

Likes

Comments

Övrigt

17/7 klockan 22.18
Dagens lunch blev i Söderköping, hur mysigt som helst där. Dock var det riktigt blåsigt, men när det inte blåste så var det iallafall skönt väder men här är iallafall lite bilder därifrån.

Instagram-Josefiinalmgren snapchat-josefin_almgren

Likes

Comments

Övrigt

Idag är det den 15/7 och just nu är klockan 12.15.
Igår var jag, min mamma och min lillasyster och hade en super mysig dag på stan. Mamma var och fixade sina naglar samtidigt som jag och min lillasyster fikade och shoppade lite.

Sammanfattning av vår fika är att det var riktigt länge sen jag och min syster skrattade så mycket som vi gjorde igår.

Likes

Comments

Personligt

Tjenare tjenare hörni, nu när jag skriver detta är det den 31 maj 17:50. Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera (igen), men helt ärligt har det inte hänt så jätte mycket.
Det har varit lite upp och i skolan eftersom att det börjar närma sig slutet så är det ju nu man ska bli färdig med allt osv, men jag har också haft VÄLDIGT mycket ledigt vilket är skönt.
Jag har tagit ett spontanhål i örat också, jag har redan 1 hål i vardera öra men jag kände för att ta ett till, så jag gjorde helt enkelt det.
Men Aa det är väll det som har hänt med mig, inte så mycket alltså men kände att jag ville uppdatera.

Här är en bild på hur den sortens hål jag tog ser ut, inte min bild.👇🏼

Likes

Comments

Personligt, Övrigt

Hej, först vill jag börja med att säga förlåt för att jag varit så dålig på att uppdatera Ahhaha, antar att det är för att jag helt enkelt inte känt för det. Men ialf nu är det den 18 maj 20:47 och idag har jag haft studiedag!!! Hur skönt?
Började dagen med att jag och min lillasyster var ensamma hemma och hon tvingade mig att se på Jocke och Jonnas video där dom var på barnmördarkorset, nu brukar inte jag kolla på Jocke o Jonna så jag vet inte hur deras andra sånna videos brukar vara men jag tycker den var RIKTIGT läskig. Aja efter det så åkte jag och gymmade (hur hurtig?) höjde alla vikter idag så man kan ju säga att jag var rätt död efter det :). Sen har jag inte gjort så mycket mer idag förutom legat o solat, men hoppas att er dag varit bra (och att jag uppdaterar bättre hehe).

Likes

Comments

Outfit

Det är den 11/5 klockar 07:59.
Hej hörni, igår (10/5) så hade jag en rätt vanlig dag, först så var jag i skolan men efter det träffade jag 2 stycken vänner som jag inte träffat på jätte länge.
Direkt när jag kom hem så åkte jag och mamma för att hämtade min lillasyster från hennes simträning och så åkte vi till donken för att ät middag.
Sen när vi kom hem tog jag ett varmt och skönt bad, åh älskar att bada haha. Det var lite från min dag så hoppas att eran också var bra!

Likes

Comments