Header

orelaterade självporträtt från min allt för fulla iphone kamerarulle. ^^

"Jag vill bara bli accepterade för den jag är på gymnasiet. Men accepterar folk en tjej som är feminist? skrattar och glad för det mesta men kan bli skit sur och seriös efter en sekund? En tjej som inte bryr så himla mycket om sitt utseende och inte heller har 2 ton smink varje dag. Jag vill bara få vänner som gillar mig för den jag är,som jag kan vara galen med och va mig med. Jag vill inte ändra mig för att bli accepterad. Jag vill bara vara mig själv. "

Utkast från ett dokument som jag har och skriver av mig ibland på. Jag tror och kanske hoppas att ni kan känna igen er i textraderna ovan och att jag inte var den enda som var rädd inför gymnasiet. Fyfan vad jag var rädd. Men som tur va så gick rädslan snabbt över och jag hittade vänner i gymnasiet också som gillade mig för att jag är jag. Så om det är någon som går i nian just nu som läser detta så förstår jag att det är läskigt för du ska stänga och öppna ett nytt kapitel inom kort. Men snälla ändra dig inte för andra för att du år nån som ingen annan är för att citera Lorentz.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ska spendera kvällen framför en av mina favoritfilmer Djävulen bär Prada. Älskar verkligen hela filmen men framför allt hur Andy förändras så mycket under filmes gång. Hon förändras personlighets mässigt men  hennes kläder förändras också enormt. 

xoxo jb ​

Likes

Comments

​Något som jag verkligen alltid har hemma är avokado,verkligen en av mina favorit grönsaker. Man kan verkligen göra så himla mycket med denna grönsak vilket jag älskar. Använda den som smör,guacemole, ha på sushi,äta som den är, ha i sås,ugnsbaka och ja listan fortsätter. Vad brukar ni använda avokado till? 

xoxo jb​

Likes

Comments

Först och främst,Välkommen!

Ska försöka starta upp mitt "bloggande" igen. Kommer skriva och lägga upp alla sorts bilder och texter här,ska försöka få lite variation helt enkelt, haha. 

Våren har börjat komma mer och mer. Detta har jag och Sara utnyttjat maximalt idag.Vi har gått promend,druckit redbull,fotat och sett på trainwreck. Precis vad jag behövde. 

xoxo jb 

Likes

Comments