Six Sense, ja det är fasiken min favorit resort! Det är en sånt lugn på alla Six sense, helt fantastiskt. Mitt bland alla vinrankor ligger resorten i en gammal herrgård. Tyvärr var de fullbokat så vi tog bara en lätt lunch.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ett par mil norrut ligger Portugals näst största stad Porto. En rätt mysig stad men precis som Lissabon så är husen så gamla och i renoveringsbehov. Så synd att dom inte håller efter husen för detär otroligt fina hus.
Porto är känd för sina Portviner. Längs floden ligger bryggerierna på rad. Just vid vattnet så var det skitmysigt.

Likes

Comments

När jag är i en stad så vill jag se så mycket som går. Tänkte hoppa på en HopOnOff buss men kön var hysteriskt så vi tog en tuktuk istället. Åkte runt i en timme och han visade lite av de äldre Lissabon. Helt ok men hade klarat mig utan nu i efterhand. Vi hoppade av på torget på restaurang Mar Ao Carmo, det var ett hallelujamoment på den lunchen alltså. Musslor och heta räkor. Ost, skinka och pilgrimsmussla. Vilka smaker 😍 vi tog in en flaska cava och bakom oss kom tre trubadurer som spelade så sjukt bra!!

Kvällen avslutade vi på en Winebar med bara ost och skinka. Inte vad vi räknat med men det var hotellet som bokat de åt oss men vi blev mätta iallafall😄

Likes

Comments

Då har vi sett lite mer av Lissabon. En mysig stad men mycket sliten. Varenda fasad skulle behövas målas om då skulle de blir riktigt fint faktiskt! Shopping finns de gott om trots attvi bara gick runt i stadskärnan. Mycket backar,spårvagnar och turister.

Likes

Comments

Första kvällen i Lissabon och målet med den staden var god mat! Började med Michelin-restaurangen Eleven. Först på plats som alltid, bara två dårar från Sverige som äter 19:30😂 maten var så fantastiskt god. Den avsmakningsmenyn kan vara bland topp tre av alla tastingmenyer jag ätit. Alla rätter hade sån fantastiskt god smak. Där äter jag gärna igen😄

Likes

Comments

En natt i Sevilla. Vilken ren och fin stad. Fasaderna är målade, inga skräp på backen.
Vi bodde på Gran Melia hotell, uppgradera till ett rum med terass över staden. Fanns även en bubbelpool. Men eftersom de var närmare 40grader så fick vi vänta till kvällen för att kunna bada. I Sevilla finns världens största katedral och herregud så stor den var!

Likes

Comments

Ja jag vet att det blir same same varje inlägg men det är ju de enda vi gör när vi är här, äter äter äter😂

Likes

Comments

I Spanien är det varmt varmt varmt nu! Över 30grader. Håller mig under parasollen eller i poolen med en paus titt som tätt inne i huset där vi har AC. Igår kväll så åkte vi till Nerja, handlade lite smått på Primor och gick vidare till Restaurang Oliva. Åt en avsmakningsmeny, men som alltid så hets äter jag brödet så jag blir så mätt efter en stund.

Likes

Comments