Header

Jag trodde inte att det skulle vara så jobbigt men det var det!! Tur så var Emma och pappa peppande så jag klarade två vändor iallafall.
  • 239 Readers

Likes

Comments

Kvarntorpshögen´s trappa har blivit en "träningstrappa" mer och mer personer kommer dit för att träna sig uppför trappan. Nu är min familj redo att ta sig an utmaningen, Jag Emma och Pappa. 


Likes

Comments

 Nu drar jag igång denna slöa blogg och gör den ännu bättre! Jag ska försöka få tid med att lägga upp mina sminkningar på bild och video. Jag lovar inget än men jag ska försöka iallafall! Vecka 11 & 12 har jag prao alltså denna vecka och nästa, idag var jag ledig eftersom att de jag jobbar hos hade ledigt. När jag sminkade mig i morse tänkte jag testa något annorlunda, Winged eyeliner, det blev bra och det var lätt att göra men jag vet inte om jag passar i det på grund av min ögonform. Mina ögon är smala och korta, ögonlocken är små med så det blir väldigt tunt med eyeliner. Här är mitt resultat!

Likes

CommentsJag vet inte vad ni kopplar henne med, men jag kopplar henne till filmen Juno. Det kom ganska överraskande att hon gick ut med sin sexuella läggning då hon gjorde det under en konferens. Ellen skrev nyligen ut på Twitter hur tacksam hon är av allt stöd hon har fått.

Likes

Comments

Lite sorgligt att hon kom hem från alperna pga skada men jag är överlycklig att syrran är hemma!!

Hon är påväg till Akuten nu men förhoppningsvis ska vi ses ikväll.


Likes

Comments


Likes

Comments

Igår skickade jag iväg ett email till en av skidanläggningens chefer i kläppen. Jag har alltid viljat att jobba eller ja praoa i skidbacke då jag har tävlat i alpint skidor i flera år. Jag slutade för några år sedan då jag nu satsar allt på fotbollen. Jag tog kontakt med min vän Lisa som jobbar där och hon tyckte att det blir bäst och roligast om man kommer upp en hel grupp. Så jag frågade runt och det visade sig att fem av min vänner också tyckte att det skulle vara kul att bo i stuga tillsammans i en vecka medan vi hade praktik där. Visst låter det underbart?!? Slippa föräldrarna i en vecka och bara ha massvis med kul! Jag är så taggad på att dra i väg men först måste vi få svar från chefen om det går. Egentligen har de 18års gräns på de som bor själva eftersom att de inte vill ha ansvar för oss när "arbetsskiften" är slut, men en vän till mig som jobbar där sa att de kanske kan göra ett undantag. Så jag och mina vänner hoppas på det bästa i alla fall!!

Likes

Comments

Hade ett jätte trevligt besök idag av en saknad vän, dock hann vi inte prata så mycket utan hon hann ta några pjäxor som hon skulle låna av mig och sen drog hon iväg för träning. Ända sedan Rebecka lämnade mig har jag suttit hela kvällen med att få till en header jag skulle vilja ha och vara nöjd med då den förra var för dålig kvalité på. Så nu kom jag upp med denna men jag tycker fortfarande att den inte helt riktigt är 100% rätt/ bra. Tycker du det? 

Godnatt med er sköningar.


Här kommer några andra som jag gjorde! Alla är baserade på två olika bilder, vilken tyckte du mest om?


Likes

Comments