Life update

Känner hur allting bara rusar iväg nu för tiden. Förra veckan var ett rent helvete i plugg väg. Han knappt med livet på grund av skolan. Så hade inte riktig tid till att blogga då, sry. Men nu ska det bli bättre mer Idéer på ge om inlägg mm.

Life life update då. Har inte teknist sätt börjat deffa men börjat tänkta på att äta mindre och att krympa min magsäck lite, extremt lite pratar vi om. Äta ännu mer hälsosammare är målet i mitt liv. Så tänker på vad jag äter en del då jag gått upp några få kilon jag verkligen inte vill ha. Men då pratar vi 5-7 kg jag ska lååååångsamt försöka bli av med.

Lite roliga saker som händer under den närmsta framtiden. Ska äta på pinchos imon med några i min klass och vet inte om det kommer bli ett grovt cheat meal. Får se mer om det imorgon. Efteråt ska jag och min klass gå på teater inne i Göteborg. Vi ska se Hamlet som min svenska och engelska lärare är helt galna i.
Men ska ändå bli roligt att kolla på proffs inom teater.

På torsdag kommer min pojkvän hem till mig och myser.

På fredag morgon ska jag åka med klassen till Halmstad och vara med i ett så kallat EU rollspel. Många har nog gjort FN rollspel men vi ska då göra inom EU. Ska bli kul men ett extremt svårt ämne att debattera om. Efteråt ska jag till stenkullen där min kille bor.

Lördag bjuder på 5 års kalas i Allingsås. Daniel syster son fyller år så det ska bli jätte mysigt!!!!

Känner hur jag kommer fara överallt men är så sjukt taggad på allt kul som ska hända!!

  • vardag
  • 575 visningar

Gillar

Kommentarer

Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Oh, ska också käka på pinchos, fast på fredag! 😃 Unna dig du, och börja deffen efter!
nouw.com/sandrabergmanfit
JosefiineAndersson
JosefiineAndersson,
Verkligen så mysigt ställe!! Följde ditt råd och åt efterrätt oxå😊❤️
nouw.com/josefiineandersson