1 FEBRUARI

Hej på er! Denna dag bjuder på mycket roliga saker. Nu på morgonen blir det självklart gröt och idag med hallon och banan. Sen har jag sovmorgon så kan ta det lugnt en extra stund på morgonen. Verkligen behövligt. Kort skoldag mellan 9.40-14.00. Efter skolan så ska jag bege mig mot Hisingen och Nordic Wellness sting center tror jag det hette. Tycker alltid det är kul att se och testa på nya gym. Runt 16.30 ska jag bege mig till grannhuset där min pojkvän jobbar och sen åka hem till han. Men på vägen ska vi troligtvis hämta ut ett paket med den bästa beställningen någonsin!!! Är så taggad.

Har även en tanke om denna månad och om min egna hälsa och mitt eget bruk kring koffein. Vet inte om jag är beroende men känns som det och vill int komma till det stadiet att jag blir det. Vet inte själv om det skadar mig så mycket men vill testa iallafall den månaden att trappa ner på koffeinet just. Om jag kan får en bättre sömn mm.
Men detta kommer utvärderas utefter denna månaden. Börjar som sagt då denna morgonen utan kaffe. Hur fan ska detta gå...

  • ämnen
  • 209 visningar

Gillar

Kommentarer