Sitter på tåget på väg till skolan från pojkvännen där jag sov inatt. Har hunnit med tre pass hittills denna veckan och känns jätte bra verkligen. Blev ben i måndags och överkropp i tisdags. Onsdagen var lite annorlunda jag tränade med en vän "Aleks" som frågade om lite träningstips och vi körde ett nybörjare helkropps pass (finns i tidigare inlägg). Det va verkligen jätte kul att sätta lite press på sin kunskap!
Sen åkte jag hem till Daniel och åt mat och sov!
Men idag var det upp tidigt 07.11 gick tåget till skolan. Har en okej skoldag men lite stressiga uppgifter som
måste bli klara. En samhälls grej och spanska prov ligger på prio ett. Men det är helg imon!! Helgen bjuder på fredagsmys, maxning i böjen, 20 års firande för Aleks och bio på söndag. Mer om detta under helgens gång.
Ha det fint folk. Stay motivated

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Känner mig så himla glad och lycklig för stunden. Träning är fan det bästa jag vet!! Aldrig lagt ner så mycket tid på ett intresse tidigare och imon ska jag sätta mig själv på prov, ska leka PT för ett pass till en tjej jag känner. Hon bad mig visa nice övingar på gymmet helt enkelt. Detta är ett hel kropps pass för nybörjare skulle jag kalla det för.

Hack squats i smith 4 sets x 10 reps

Lats drag 4 sets x 10 reps

Lutande situps 4 sets x 10 reps

Militärpress 4 sets x 10 reps

Raka mark 4 sets x 10 reps

Valfri mage 4 sets x 10 reps

Rodd kabel 4 sets x 10 reps

Bröst ex flyes eller hantelpress 4 sets x 10 reps

Skulle kunna göra exempelvis sånna pass i framtiden om det uppskattas!! Puss och natti

Likes

Comments

För ovanlighetens skull satte jag ihop ett eget glutius/hamstrings pass. Har sjuk träningsverk så det borde ju funka;)

Raka marklyft med hantlar (15kg) 15reps x 6sets

Bencurl 10reps x 4 sets

Hip thrusters 15 reps x 6sets

Bulgarien split squats 8 reps x 4 sets per ben

Sumosquats 15 reps x 6 sets

Utsida lårpress i maskin 10 reps x 4 sets

Ät det uppskattat om jag länkar klipp på övingen? Kommentera gärna om det!!

Likes

Comments

Brukar la inte vara så himla våghalsig av mig men i onsdags på frisören kom hon och jag överens om att vi kör en korr frisyr. Jag som många andra föddes med tunt och klent hår. Men det finns tyvärr inte så jätte mycket att göra åt det. Jag använder själv schampo och balsam från Nioxin system 1 och även toffsar som ser ut som telefonsladdar. Dessa ska då vara skonsammare mot håret. Men nu även har jag valt en kortare frisyr som gör att mitt hår ser friskare och tjockare ut! Så om du funderar på en kortare frisyr, kör!!!

Likes

Comments

10-12 pannkakor
2,5 dl mjöl
1-2 dl choklad proteinpulver
2 msk kakao
2 tsk bakpulver
1 ägg
Ca 3 dl mjölk (kan behövas mer)
2 msk smält smör

Stek på lagom hög värme på båda sidor och toppa sen med valfri topping. Jag hade en skivad banan och hallon.

Likes

Comments

I tisdags insisterade min kära vän Ebba mig jag skulle följa med henne på ett riktig rump pass. Inget jag gör så ofta men var ett jätte kul men tungt pass. Ps. Hade grov träningsverk i rumpan sen.

Dog kicks/ donkey kicks med båda händer i marken och ett knä. 3 set x 30 reps per ben Youtube klipp


Dog kicks åt sidan 30 set x 30 reps per ben
Youtube klipp


Sumo squats med dopp 3 set x 30 reps

Youtube klipp


Donkey kicks med kabel 4 set x 10 reps per ben

Youtube klipp

Hip thrusters 4 set x 10 reps

Youtube klipp

Squat 4 set x 10 reps på en lagom tung vikt för dig. Skulle själv använda mig av 40-50kg.

Youtube klipp

Skulle själv vilja lägga till raka marklyft. 4 set x 10 reps.

Youtube klipp

Detta är ett pass som jag själv aldrig gör men för omväxlings skull tyckte jag om det. Detta pass är för att bygga en snygg jävla rumpa och det känns det som det gör på träningsverken.

Likes

Comments

Nocco gör det igen. För en Nocco holic som mig så är denna klockren. Helt klart min nya favorit. Smakar helt enkelhet ananas som den sjukt fina burken redan avslöjar för en!! Om du inte har testat än, så måste du göra det idag!!
Linus Carlén och Nocco gör det igen.

Likes

Comments

Det första är frysta vindruvor!! Jag och min kille är helt besatt av detta. Äter det verkligen hela tiden. Okej kan inte bli enklare än att man fryser lite vindruvor mellan 4-5 timmar. Blir verkligen som isglass fast nyttigt!!

Mitt andra hack är att göra isglass på BCAA. Detta är verkligen så gott, blada din favorit BCAA men lite starkare än om du skulle druckit den. Frys isglassarna i glassformarna under natten så har du glass dagen efter. Och varför inte experimentera med olika drycker som Nocco, celcius eller typ fun light. Jag använder mig av GAAM Nutrition BCAA i smaken sour pops!!!

Likes

Comments

Känner hur allting bara rusar iväg nu för tiden. Förra veckan var ett rent helvete i plugg väg. Han knappt med livet på grund av skolan. Så hade inte riktig tid till att blogga då, sry. Men nu ska det bli bättre mer Idéer på ge om inlägg mm.

Life life update då. Har inte teknist sätt börjat deffa men börjat tänkta på att äta mindre och att krympa min magsäck lite, extremt lite pratar vi om. Äta ännu mer hälsosammare är målet i mitt liv. Så tänker på vad jag äter en del då jag gått upp några få kilon jag verkligen inte vill ha. Men då pratar vi 5-7 kg jag ska lååååångsamt försöka bli av med.

Lite roliga saker som händer under den närmsta framtiden. Ska äta på pinchos imon med några i min klass och vet inte om det kommer bli ett grovt cheat meal. Får se mer om det imorgon. Efteråt ska jag och min klass gå på teater inne i Göteborg. Vi ska se Hamlet som min svenska och engelska lärare är helt galna i.
Men ska ändå bli roligt att kolla på proffs inom teater.

På torsdag kommer min pojkvän hem till mig och myser.

På fredag morgon ska jag åka med klassen till Halmstad och vara med i ett så kallat EU rollspel. Många har nog gjort FN rollspel men vi ska då göra inom EU. Ska bli kul men ett extremt svårt ämne att debattera om. Efteråt ska jag till stenkullen där min kille bor.

Lördag bjuder på 5 års kalas i Allingsås. Daniel syster son fyller år så det ska bli jätte mysigt!!!!

Känner hur jag kommer fara överallt men är så sjukt taggad på allt kul som ska hända!!

Likes

Comments