Matteläxa

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kom hem för en liten stund sen. Har varit jättetrevligt idag men är helt slut nu så ska sova när som nu. Vi var förbi Eko i Kalmar och handlade lite innan vi åkte hem till hans kusin.

2 ljus och en till Victoria Secret bodymist (nu har jag 3 st, min favorit vanilla fanns tyvärr inte där men den här är pear and vanilla och luktade väldigt gott)

Älskling köpte detta, som han har ställt i vitrinskåpet nu :)

Här är vitrinskåpet han köpte igår :)

Ska se klart avsnittet av sons of anarchy som vi tittar på nu och sen sova. Natti!

Likes

Comments

Påväg till Kalmar för att träffa Alexanders kusiner 🙂

Likes

Comments

Alltså jag bara MÅSTE äta frukt på morgonen. Äter oftast två mackor också, och ja såklart frukt till. Ibland blir det yoghurt också. Sen brukar det även bli lite mer frukt under dagen.

Likes

Comments

Skönt med fredag och helg. Hade ingen mattelektion så började inte förrän 13:50 idag. Innan skolan kom mamma, Oliwer och lilla nikki (vovven) hit och åt makaroner och köttbullar sen körde de mig till skolan. Efter skolan gick jag hem till svärmor och väntade där på att älskling och svärfar hämtade upp oss och åkte hem till oss. Vi åt pizza och karlarna fixade med vitrinskåpet som älskling köpte idag. Det blev riktigt fint! Bilder kommer senare. Fick även lite saker som älskling köpte till mig i Kalmar. Två Victoria secret body mist, 3 linnen och lite annat.

Börjar känna mig stor nu.

Min lärare gav mig ett äpple idag mellan lektionerna (har två stycken lektioner på rad med samma lärare på fredagar) . Snällt av henne. Hihi

Likes

Comments

Den genomskinliga ljushållaren köpte älskling på Ikea och dom två andra ljusen med text (och ljushållarna) fick vi av svärföräldrarna idag 🙂 tack!

Likes

Comments

Yay! Idag fick jag sms att jag kunde hämta ut min beställning från Apoteket hjärtat, vilket var en gratis babybox.

Likes

Comments

Efter Alexanders besök på vårdcentralen så gick vi till hotell ett och åt hotellfrukost. Riktigt gott 😋

Likes

Comments

Kära nån! Jag är en riktig gottegris. Är sugen på godsaker jämt men försöker att varva med lite frukt också. Och jag älskar frukt så det är inga problem. Undrar hur mycket jag kommer gå upp under graviditeten så som jag proppar i mig. Inte för att det gör något eftersom jag var underviktig innan och hoppas jag kommer behålla några extra kilo efter förlossningen sen. Vill inte gå ner till samma vikt som innan.

Nu kollar vi på tv och ska gå och lägga oss om en stund. Vi ska upp tidigt imorgon. Alexander ska till vårdcentralen på morgonen och ta bort stygnen på fingret och jag vill inte sova bort hela dagen 😊

Likes

Comments

Glass 😍

Likes

Comments