Hejsan alla dör ute!

På min resa att lära känna mig själv har jag insett att jag är väldigt beroende av andra. Gillar inte ensamheten men förstår att andra vill ha ensamtid. Jag försöker sätta mitt fokus på att vara bekväm i min ensamhet, När jag var yngre fanns inga vänner vid min sida, I mitt undermedvetna är jag rädd för att bli lämnad och att inte accepterad för den jag är. De vänner som finns vid min sida idag kommer nog alltid stå där då de vet hur jag fungerar.

Jag har svårt att läsa människor känslor och ser oftast inte om någon blir ledsen av det jag säger tills personen börjar gråta. Jag kan ofta ställa frågor som: är du ledsen nu? arg? då jag inte kan se vad någon känner. Detta gör det väldigt svårt för mig med vänner och andra relationer. Då jag tex bli arg och inte riktigt kan kontrollera mina känslor och ofta säger saker jag inte menar och uppfattar inte att personer omkring mig tar illa upp förän det gått för långt. Jag har lärt mig med åren hur viktigt det är att be om ursäkt för sitt beteende. I dagens läge så har jag vänner som förstår mig, hur jag är och att jag inte menar allt jag säger. Jag är väldigt tacksam för det.

Idag har en pojkvän vi min sida, vi kan kalla honom för T, Han har diagnosen ADHD, För mig är det bra eftersom han visar sina känslor så tydligt så jag kan läsa av dem, Jag accepterar hans sett att vara även fast vissa dag är jobbiga än andra. Ibland avgudar jag honom för hans passion för något han verkligen brinner för. Då gör han det till 110%. Han humör är väldigt upp och ner men jag brukar bara stänga av när han är arg och ibland analyserar jag och tänker är det så här folk gör när dom är arga? Jag kan känna mina egna känslor bra men ibland vet jag inte om jag är arg, ledsen eller bara irriterad.  Detta kan göra mig frustrerad

Kramar


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments