Header

Igår var det en sväng till Willys med en vän för att handla mat vilket resulterade i att det blev sojafärs med wok. Blev faktiskt väldigt gott , Ibland kan jag vara rätt överraskande

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En banan

4-5 dadlar

Mjölk / Havredryck / Sojadryck / Mandeldryck ( valfritt val )


Likes

Comments

Likes

Comments

Hej! Just nu ligger jag hemma i sängen och är lite små kass. Idag orkar jag inte lägga ner tid på bloggen men jag kommer skriva ett mer bättre inlägg senare. Ha det så bra så länge

Likes

Comments

Har suttit är här nu på restaurangdelen i gallerian och bloggat offentligt ( wow stort *ironiskt ) Nej men personen jag skulle ha ett lunchmöte med kunde i närvara men kunde absolut ta det via videosamtal , så nu har både jag och personen fått sagt sitt.

Alldeles strax ska jag springa in på nästa möte/ärende i närheten, såg att min mobil hade endast tre procent plus att min laddare har gått sönder bara efter tre veckor och till och med lurarna har gjort det så det var bara att slösa ytterligare 250 kr. Får se vad som händer. Men jag kan i alla fall intyga er att hörlurar med dragkedja är det värsta som jorden har åstadkommit.

Nu ska jag alldeles strax röra mig vidare , ser riktigt fram emot introduktionskursen på trafikskolan i kvällen :-)


EDIT: Fortfarande.. Sveriges i särklass smutsigaste dator.

Likes

Comments

Rubriken lyder rätt, i alla fall om du kan relatera till ditt mående. Om du inte mår bra psykiskt så brukar du inte heller bry dig om ditt utseende. Och med utseende så menar jag inte att du ska se ut som värsta modellen , Nej jag pratar om det kroppsliga utseendet om jag kan uttrycka det så. Hud , hår och naglar är en viktig dela av kroppen och mår just de delarna av kroppen bra mår vi garanterat bättre. Därför har Beautyboozt skapat och lanserat deras munspray som stärker ditt hår , dina naglar och gör att du får en bra och len hy Sen smakar det även mint när du sprayar den på tungan/munnen vilket ska ge en fräsch användning.

Beatyboozt inehåller MSM och C vitamin vilket innebär att det är de som gör att hår ,hud och naglar blir starkare och mår bra. Den sista detaljen för er som är lite kinkiga är den faktiskt tillverkad i Sverige.

Beställ HÄR: https://blfa.me/c/kceaj770


Detta inlägg är i samarbete med Blogfame och Beautyboozt!

Likes

Comments