Header

​Nu har jag som vanligt inte bloggat på ett tag, men om jag ska vara helt ärlig så har inte orken funnits. På senaste tiden har jag även börjat jobba extra och hunnit vara en sväng till stockholm helgen som var. Och även bilden till inlägget är från stockholm inne på en g-star butik i mall of scandinavia. Har alltså ätit otroligt god mat och myst med älsklingen i en hel helg. 

Direkt på måndagen var det tillbaka till verkligheten, var dock lugnt då jag var ledig på tisdagen. Idag har jag varit in till skolan och haft matte och även skrivit omprov på idrotten. Imorgon består skoldagen också bara av två lektioner så jag slutar 11,10. Men ska smita tidigare så jag hinner med en buss till kalix då jag ska hälsa på mami.  

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Förra veckan på onsdagen så for jag med min mamma och en massa andra till björkliden. Vi var 12 st som for och självklart hade vi med oss 7 skotrar, vi var där till på söndagen och bara myste och åkte skoter. Lördagen var det dock dåligt väder så då var jag och mamma till norge en sväng och shoppa lite. Annars var det bara allmänt skönt att komma bort ett tag. 

Just nu ligger jag i matkoma, är så mätt så jag vill spy... Och kollar på lite youtube och funderar på vad man skulle ha hittat på idag då. Igår hade vi bastukväll hos anton och grillade även där, vilket var väldigt gott. Aja nu ska jag väll se på nått klipp på youtube så höres vi!

Likes

Comments

Sitter på bussen hem och tar det lugnt, idag drar jag till mamma en natt. Då hon ska med mig till läkaren imorgon. Dagen bestod av svenska och engelska även lunch på Waldorf, imorgon blir det nog inte heller nån skola men vi ser ju. Får även se vad kvällen bjuder på!

Likes

Comments

Godmorgon, i skrivande stund så ska jag på 5 minuter bege mig ut till bussen. Idag slutar jag två vilket är sjukt skönt. Tänkte bjuda på dagens outfit, sorry för dålig kvalla men är fotade med mobilen :)

Klockan är från ur och penn, tröjan är från hm och leggings är från nelly :)

Likes

Comments

Varit en lugn dag idag bestående av nationella prov prepp och matte prov. Började med sovmorgon till 12 och promenerade upp från stan, var inte så kyl då det snöa och blåste. Efter alla mina lektioner hade varit klart så satte jag mig och plugga matte i 1 timme och väntade på att Marcus skulle plocka upp mig från skolan. Blev middag på max då vi båda var utsvultna och sedan raka vägen hem. Tog just ut linserna och tvättade bort sminket, har även hunnit diska och nu ska jag ta det lugnt innan jag ska sova.

Gårdagen var faktiskt väldigt bra då jag hade bageri och vi bakade cupcakes och baguetter. Efter bageri gjorde jag svenska nationella muntliga och det gick faktiskt väldigt bra. När jag slutade 1 timme innan jag skulle ha slutat så tog jag en timmes promenad till älsklingens jobb som är ca 5km från skolan jag går på. Fick sammanlagt ihop 8km igår vilket jag är väldigt nöjd över. Idag ligger det bara på ca 3km men med tanke på vädret blir det inge längre. Ska försöka få en promenad imorgon efter skolan.


Likes

Comments

Dear saturday, i have been waiting for u.

Det var ett tag sen som vanligt, men idag har jag bara sånt jävla bra humör. I helgen har jag fått saker gjort jag har börjat om matteboken på kapitel 1 och kör igenom inför nationella som inte är förrän vecka 21? Vafan har hänt med mig liksom? Käkade nyss en kebabtallrik från balkan, det var då jävligt gott kan jag säga. Imorgon drar jag till nyborg och ska vara lite med min älskade mor och hjälpa hon. Annars är allt bara på topp just nu. #lovelife Haha nä men bjuder på några selfies som jag fota idag 🙈


Likes

Comments


- Jag mår lätt psykiskt dåligt då jag är en väldigt känslig person.

- Jag har varit deprimerad i över ett år men det är bättre nu.

- Jag får lätt dåligt samvete.

- Jag är en väldigt öppen person.

- Jag blev trakasserad 7-9:an.

- Jag är väldigt osäker på mig själv.

- Jag undrar mycket om vad andra tycker/tänker om mig.

- Jag har mer än 50% frånvaro i skolan.

- Jag skulle jätte gärna börja med youtube, om jag hade vågat.

- Folk har lätt att döma mig och mitt utseende.

- Jag skäms för att jag har glasögon.

- Jag har väldigt dåligt självförtroende.

Likes

Comments

Bilden är sen igår då vi lärde oss att göra våran egen majonäs och satte sedan ihop en fantastiskt god toast skagen.

Recept:

Likes

Comments

​Hej, det var ett tag sen sist. Under tiden jag inte har bloggat har jag bara tränat gått i skolan och besökt mamsi, jag har även fyllt 16. Idag blev det ingen skola och inte igår heller då jag inte känner mig på topp men jag har passat på att beställa dom där godingarna på bilden. Sjukt taggad på att få hem dom sen är även ett par nya träningsleggings påväg hem till mig. Just nu sitter jag och har precis målat naglarna och väntar på att Ellen ska ringa upp då vi ska umgås och kanske dricka nå gott ikväll. See ya!

Likes

Comments

At the moment sitter jag i sängen och väntar på att Stefan ska komma förbi och umgås. Idag hade jag sharck?(stavning?!) Där vi gjorde ost korv.. Vi fick sluta vid 12 tiden och då hann jag precis med min buss, väl hemma så hade Marcus hunnit fara och jobba så jag gick och handlade lite på ica och sedan raka vägen till sängen. Har även träningsvärk från helvetet i vaderna... Annars har jag bara legat i sängen och tagit det lugnt. Nu ska jag när som helst och släppa in Stefan genom porten, så vi höres!


Likes

Comments