Header

Woooah, de är dubbelhelg! Och då så kan man ju inte låta bli utan att köpa... ;) Så jag köpte en ny Tinker vid namn Midnight dancer aka Midde. Namn från en häst på ridskolan jag går på. Dock är det ingen Tinker på ridskolan, haha. Men jag tog mig i kragen och fotade lite med Midde. Så jag tänkte bjuda på dem! 

Se men inte röra. :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

MIDSOMMARFESTIVITETERNA KAN BÖRJA!

Hejsan allihopa! 

Den årliga Midsommarfestivalen har kommit tillbaka i denna veckas uppdatering!

Midsommaruppdrag:
- Det är mycket som ska fixas och donas innan midsommarfestligheterna kan starta på allvar. Stången ska lövas och kläs, mat måste fixas och bord måste dukas. Rid till Steve utanför Silvergladebyn och prata med honom för att börja förberedelserna!

Glad midsommar!
Glad midsommar!

Skattjakt:
- Felix har dragit igång den traditionsenliga skattjakten! Rid till Silvergaldebyn och prata med honom för att börja skattjakten. Om du hittar skatterna kommer du säkerligen bli belönad...

För att kunna göra uppdragen bör du ha slutfört uppdragen där du hjälper Big Bonny laga Silvergladebyns klocka.

Midsommarbutiker:
- Ett gäng med midsommarbutiker har öppnat lite överallt på Jorvik. Där kan du hitta allt du behöver för att fira midsommar på bästa sätt!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
Min kommentar: Jätte roligt med midsommar firande! Och super roligt med lite uppdrag. Dock har vi ju redan gjort de, men vad är en tradition hallå? Kläderna är nog jätte fina. Dock vet jag inte om jag köper något. Men de får vi se när jag loggar in! 

Likes

Comments

Förra veckan (tror jag) så skulle ju hemsidan uppdateras. Men istället gick något snett. De hade nere sidan väldigt länge innan vi kunde spela igen. Vilket var trist. Jag trodde hemsidan skulle uppdateras. Men nej, inget hade hänt förutom att de krånglade. Och då hade teamet redan varnat oss på både hemsidan, Facebook M.M. Så vi var ju beredda. Men när jag skulle logga in hade inget ändrats.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Så idag tydligen skulle de också uppdatera hemsidan. Och då funkade visst. Men då hade de inte varnat oss på hemsidan. Utan bara på Facebook. Vissa kanske inte har Facebook vilket är tråkigt. Jag är en av dessa, men jag brukar kolla på min mammas ibland. Men de som inte kan de då? Jo, de får ju liksom bara tillgång till hemsidan, eller Instagram om de ens har de. Så därför tycker jag att de borde bli bättre på att varna oss på hemsidan också. För vissa kanske inte får ha Fb eller Ig. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Men nu till vad jag tycker om den nya hemsidan. Jo, jag tycker den blev fin. Lite krånglig och rörig. Men den funkar. Fast grafiken är HELT annorlunda än vad vi har i spelet vilket lurar de nya spelarna. Tycker det inte är okej att göra så egentligen, eftersom de blir väldigt lockade och överraskande när de ser hur "häftigt" de ser ut. Sen när de skapat sin användare och loggar in ser de hur annorlunda grafiken är. "Konstigt, de måste vara något fel med grafiken." Skulle jag tänka. Så varför använder de inte bara vanliga grafiken istället för att lura massor av andra människor. Jag tror att de blir gladare då. För de blir nog besvikna när de ser spelets grafik. Jämfört med den grafiken teamet har på bilderna då. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu vill jag inte att de ska ändra grafiken på bilderna men jag vill att de ska tänka på att de lurar massor av nya användare. 

Likes

Comments

För några dagar sedan fick vi reda på att Tobbe Larsson skulle bli avatar i StarStable. Han skulle ge råd om hur man kan dressera sin häst. Som han gör i verkligheten också. "Precis som i verkliga livet kommer Tobbe Larsson-avataren att ge råd om hur man dresserar sin häst." Och han är även känd från Ponnyakuten som har hållit på sedan 2010. Men nu ska han bli avatar i StarStable!  "Tobbe Larsson är känd för att hjälpa barn och unga med deras hästar i SVT:s Ponnyakuten. Nu tar hästartisten klivet in i cybervärlden och blir avatar i ett dataspel."


"Så här skulle Tobbe Larsson-avataren kunna se ut. OBS: Bilden är en arbetsskiss."

Super snygg skiss och verkligen likt Tobbe! 

Men vad tycker ni? Tycker ni att detta är nödvändigt? Skriv och motivera i kommentaren! 

Likes

Comments

Nu tänkte jag skriva om de olika championaten vi har i StarStable. Och betygsätta de från 0-10. Och jag kan redan nu säga att jag hatar inget championat. :)

Moorlands championat: 8/10 poäng. Grymt och enkelt championat. Kanske lite mer utmanande hinder.

Fort Pintas championat: 6/10 poäng. Roligt men lite svårt enligt mig. Gillar inte de breda hindrena eftersom man oftast failar på dem. 

Firgroves championat: 7/10 poäng. Jätte roligt och klurigt. Lite svårt, men de ska de vara i Firgrove! 

Valedales championat: 9/10 poäng. Jätte roligt! Men kanske lite mindre hinder.

Gyllene åsarnas championat: 7/10 poäng. Inte riktigt min smak. Men de är väl okej.

Jorvikstallets championat: 10/10 poäng. Super roligt championat med lagom hinder!

Ponny championatet: 10/10 poäng. Jätte roligt och utmanande vid bulldozrarna!

Likes

Comments


Namn: Eveningchaser

Smeknamn: Asmi

Kön: Valack

Ras: Jorvikiskt ponny

Inriktning: Ponnygalopp

Född: 1992 -06-08

Likes

Comments


Namn: Embereye

Smeknamn: Emil

Kön: Hingst

Ras: Oldenburgare

Inriktning: Hoppning

Född: 2000 -08-04

Likes

Comments


Namn: Darkpetal

Smeknamn: Pepsi, Ärlan

Kön: Sto

Ras: Arabiskt fullblod

Inriktning: Galopp

Född: 2007 -09-02

Likes

Comments


Namn: Snowangel

Smeknamn: Snowie, Ängeln

Kön: Sto

Ras: Andalusier

Inriktning: Dressyr, utställning

Född: 2003 -09-07

Likes

Comments